Bebek Beslenmesi acill lütfennn :((

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Gardenia

Bana kırmızı çok yakışıyorr :))
Pro Üye
12 Ocak 2009
4.050
1.089
698
hanımlarr yardım lütfenn işe başladım 3.5 aylık bebeğim biberonu almıyor nasıl alıştırıcam bugün çok zorlanmışlar istemiyor biberonda anne sütünü
çay kaşığıyla az almış başka almamış uykusunda falan almamış çaresizim şu anda gerçekten

Biberonun başlığı belki çok az akıtıyordur biraz açıp tekrar deneyebilirsin
Benim oğlum ayına uygun başlık kullanmamıza rağmen delmedin içemiyordu öyle yapmıştık
Ama dikkat et bu seferde biberona çok alışıyor

Israrlı olmanız gerek. Acıkınca alıcaktır. Arkadasın dedıgı gıbı bır ust başlıga gecebilirsiniz. Bu arada benim yiğenimde vardı böyle bir problem. Nuku almıyor chıcconunkını alıyordu. Başka biberonda deneyin derim ben.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

anladım canım dün akşam azda olsa aldı inş alışıyordur bugünde gitmedim işe

Son düzenleme:

Ben de işe başlıyorum 10 güne kadar bugüne dek hep emdi 4.5 ay boyunca biberon almadı hiç. Şimdi yavaştan deneyelim dedik yok tutmayı çekmeyi bile bilemiyo. Biz de avent kullanıyorduk chicco sizde işe yaradı mı merak ettim???

Son düzenleme:

slmm

biz geçen hafta yani ilk hafta çok zorlandık almadı bir türlü düşünün ben öğleye kadar geliyorum işe beni bekledi resmen bir kaç yudum zorla almış
bu hafat daha iyi biraz zorlanıyormuş ama sonunda içiyor yani zamanla alışıcak mutlaka ben aventte devam ediyorum şimdilik ama hafta sonu
chicoo nun kinide alıcam sizde öyle yapın aventin ucu sert çünkü diğeri kauçuk yumuşak olduğu için daha çabuk
alışır diye tahmin ediyorum

Aventin ucu da çok uzun geldi bize ondan mı almıyo acaba diye de düşündük ama 3 gün deneyelim sonra başka uca geçelim diyoruz. Aventin bir de natural serisi çıkmkş şimdi anne memesine en benzer akışlı dedi satıcı çocuk ama eski biberonlara ve pompaya da uymuyormuş off zor işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…