Çok yakın 1 2 güne yumurtlama olur ama siz yinede bugün değerlendirin inşallah olur hayırlısıylaResim yuklenmedi sanirim tekrar atiyorum
İnsallah ya degerlendiricez bakalim umarim tutarÇok yakın 1 2 güne yumurtlama olur ama siz yinede bugün değerlendirin inşallah olur hayırlısıyla
Biraz once yaptim dunden farki varmi sence ?Çok yakın 1 2 güne yumurtlama olur ama siz yinede bugün değerlendirin inşallah olur hayırlısıyla
Bugünde aynı gibi duruyor siz değerlendirmeye devam edin çatlamayı görene kadar zaten çatlayınca akıntınız olur yumurta akı kıvamında bir de t çizgisi silikleşirBiraz once yaptim dunden farki varmi sence ?
Aynı marka aynı günler ben de kullandım bu testi. Her gün bir öncekinin aynısı nasıl oluyor anlamadım. Hiç pozitif göremedim. Ama senin 28 nisanda pozitif gibi gözüküyor tam emin degilim bekledikçe de değişiyor çizgiler.Kızlar benimkini de yorumlar mısınız anlamıyorum bir türlü Eki Görüntüle 3584312 Eki Görüntüle 3584313 Eki Görüntüle 3584314
Evet bekledikçe koyulaşıyor çizgi 28 inde yaptığımda ilk 10 dakikada çektim resimi ama herhangi bir şey yaşamadım ağrı falan ama en son yaptığım testte çok şiddetli agrı yaşadım acaba şimdi mi çatladı anlamadımAynı marka aynı günler ben de kullandım bu testi. Her gün bir öncekinin aynısı nasıl oluyor anlamadım. Hiç pozitif göremedim. Ama senin 28 nisanda pozitif gibi gözüküyor tam emin degilim bekledikçe de değişiyor çizgil28 inde
Bazen çatlama çok kısa sürdüğü için testlerde yakalayamayabiliyormuşuz belki de o şekilde olmuştur ben öyle ümit ediyorum kendim içinEvet bekledikçe koyulaşıyor çizgi 28 inde yaptığımda ilk 10 dakikada çektim resimi ama herhangi bir şey yaşamadım ağrı falan ama en son yaptığım testte çok şiddetli agrı yaşadım acaba şimdi mi çatladı anlamadım
28 inde ilişki olmadı ama bir gün öncesinde olmuştu acaba gebelik oluşur mu kiAynı marka aynı günler ben de kullandım bu testi. Her gün bir öncekinin aynısı nasıl oluyor anlamadım. Hiç pozitif göremedim. Ama senin 28 nisanda pozitif gibi gözüküyor tam emin degilim bekledikçe de değişiyor çizgiler.
Yumurtlamadan 1 gün önce 1 gün sonra da olabilir diye duymuştum tamamen nasip meselesi bence inşallah olur :)28 inde ilişki olmadı ama bir gün öncesinde olmuştu acaba gebelik oluşur mu ki
Bazen çatlama çok kısa sürdüğü için testlerde yakalayamayabiliyormuşuz belki de o şekilde olmuştur ben
öyle ümit ediyorum
UmarımBazen çatlama çok kısa sürdüğü için testlerde yakalayamayabiliyormuşuz belki de o şekilde olmuştur ben öyle ümit ediyorum kendim için
Ay inşallahYumurtlamadan 1 gün önce 1 gün sonra da olabilir diye duymuştum tamamen nasip meselesi bence inşallah olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?