Kizlar tecrubesi olanlardan yardim istiyorum. 10 gundur sabah aksam ovulasyon testi deniyorum hep silik cizgi çıkıyordu. Son iki gun once tamamdn negatif cikti dedim bu ay yumurtlama olmadi herhalde. Dun aksam tekrar denedim resimdekin den bi tik silikti. Bugun tekrar yaptim ve ilk kez bu kadar koyu görüyorum sizce bu pik mi suanda ? Resmi ilk 5 dk icinde cektim. Laboquick marka. Döngümün 19. Gunundeyim. Adetim duzenlidir 28-29 gunde olur. Gec yumurtlama felan mi oldu acaba
Bugünde aynı gibi duruyor siz değerlendirmeye devam edin çatlamayı görene kadar zaten çatlayınca akıntınız olur yumurta akı kıvamında bir de t çizgisi silikleşir
Aynı marka aynı günler ben de kullandım bu testi. Her gün bir öncekinin aynısı nasıl oluyor anlamadım. Hiç pozitif göremedim. Ama senin 28 nisanda pozitif gibi gözüküyor tam emin degilim bekledikçe de değişiyor çizgiler.
Aynı marka aynı günler ben de kullandım bu testi. Her gün bir öncekinin aynısı nasıl oluyor anlamadım. Hiç pozitif göremedim. Ama senin 28 nisanda pozitif gibi gözüküyor tam emin degilim bekledikçe de değişiyor çizgil28 inde
Evet bekledikçe koyulaşıyor çizgi 28 inde yaptığımda ilk 10 dakikada çektim resimi ama herhangi bir şey yaşamadım ağrı falan ama en son yaptığım testte çok şiddetli agrı yaşadım acaba şimdi mi çatladı anlamadım
Evet bekledikçe koyulaşıyor çizgi 28 inde yaptığımda ilk 10 dakikada çektim resimi ama herhangi bir şey yaşamadım ağrı falan ama en son yaptığım testte çok şiddetli agrı yaşadım acaba şimdi mi çatladı anlamadım
Aynı marka aynı günler ben de kullandım bu testi. Her gün bir öncekinin aynısı nasıl oluyor anlamadım. Hiç pozitif göremedim. Ama senin 28 nisanda pozitif gibi gözüküyor tam emin degilim bekledikçe de değişiyor çizgiler.