• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Acill park yatak arıyorum :(

kadervekader

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2015
23
7
6
38
Merhaba herkese benim en acilinden ve uygunundan bi park yatağa ihtiyacım var oğlum bi buçuk yaşında ve yeni yürüyo heryere düşüyo kafasını vuruyor ve ben hiçbi iş yapamıyorum önceden vardı bi tane yırtıktı biraz ama dikmiştim idare ediyordum ama oda kırılınca atmak zorunda kaldım ve iki gündür sürekli evde bebeğin prşinde koşmaktan hicbi iş yapamiyorum diğer 4 cocugumlada ilgilenemiyorum ne ödevler ne başka bişey eskiden yatagin içine bırakırdm oynarda bende işimi yapardm ödev yapardk cocuklarla vs. Yani anliyacağınız bu kardeşiniz çok zorda bu arada şırnak silopide oturuyorum kargo pahalı gelebileceğinden biraz uygun fiyat olsa iyi olur şimdiden teşekkürler ilginize

Merhaba herkese benim en acilinden ve uygunundan bi park yatağa ihtiyacım var oğlum bi buçuk yaşında ve yeni yürüyo heryere düşüyo kafasını vuruyor ve ben hiçbi iş yapamıyorum önceden vardı bi tane yırtıktı biraz ama dikmiştim idare ediyordum ama oda kırılınca atmak zorunda kaldım ve iki gündür sürekli evde bebeğin prşinde koşmaktan hicbi iş yapamiyorum diğer 4 cocugumlada ilgilenemiyorum ne ödevler ne başka bişey eskiden yatagin içine bırakırdm oynarda bende işimi yapardm ödev yapardk cocuklarla vs. Yani anliyacağınız bu kardeşiniz çok zorda bu arada şırnak silopide oturuyorum kargo pahalı gelebileceğinden biraz uygun fiyat olsa iyi olur şimdiden teşekkürler ilginize

Merhabalar....öncelikle size kolaylıklar diliyorum zor tabi ki de bu durum...bende var kırmızı gri renkte 2hafta kullanildi bebek yeni doğdugunda uygun fiyata vericem hic bir yirtik ve deformasyon yoktur

Merhaba canim..
Allah yardimcin olsun.. Biz bir iki cocukla zar zor ugrasirken senin isin cok daha zor..
InsaAllah uygun fiyata veya ucretsiz olarak verecek bir arkadas cikar..

Merhaba canim..
Allah yardimcin olsun.. Biz bir iki cocukla zar zor ugrasirken senin isin cok daha zor..
InsaAllah uygun fiyata veya ucretsiz olarak verecek bir arkadas cikar..
Saol cnm benim icin yeni olması hiç önemli deyil yeterki oğlum içinde dursun bende bi rahat yüzü göreyim yani encok 50 liralık bişey alabilirim

Back
X