Aşılama Acill 🥰 aşılama sonrası hamile kalanlar belirtileri nelerdi bekliyorum ❤️

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Simariktilki

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2021
21
5
1
30
Kizlarrr merhabaa ilk asilamam martin 13. Yapıldı bugün 11.gun dünden beri hafif bel ağrım var sadece başka hiçbir ağrım sizim yok Perşembe günü 25 Mart'ta kan testim var inşallah + sonuç alırım yarın sabah idrar testi yapsam belli olurmu varsa eğer çok merak ediyorum 2 gün önce yaptım ama negatifti sizlerde destek olun deneyimlerinizi bekliyorum

Merhaba ben de mart 18 inde aşılama oldum klomen kullandım ve tek yumurtam çatladı. İnş olumlu sonuçlar alırız Akıntı vs oldumu sizde veya adet döngünüze göre değişiklik vs?

Merhaba ben de mart 18 inde aşılama oldum klomen kullandım ve tek yumurtam çatladı. İnş olumlu sonuçlar alırız Akıntı vs oldumu sizde veya adet döngünüze göre değişiklik vs?
Amin inşallah canım ben ovitrelle çatlatma iğnesi kullandım düne kadar akıntım oldu evet ama bugün yok adet günüm yarın ama kasık ağrım göğüs ağrım falan yok şuan hicbisekilde

Merhaba Test yaptırdınız mı, umarım güzel haberler almışsınızdır. Ben de aşılama yaptırdım ma hiç ağrım sızım vs yok sizin gibi olmadı galiba diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…