B Bitterkiz Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 21 Temmuz 2013 54 0 36 Ankara 7 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Bitterkiz #1 1hafta oldu sezeryanla dogum yaptim ama sütüm doğru dürüst gelmedi canim cok sıkılıyor bebegimi doyuramiyorum ne yapabilirim
1hafta oldu sezeryanla dogum yaptim ama sütüm doğru dürüst gelmedi canim cok sıkılıyor bebegimi doyuramiyorum ne yapabilirim
canmama Çocuklarım herşeyim !!! Kayıtlı Üye 19 Kasım 2013 813 83 118 8 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Bitterkiz #2 elza0567 .!.: 1hafta oldu sezeryanla dogum yaptim ama sütüm doğru dürüst gelmedi canim cok sıkılıyor bebegimi doyuramiyorum ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Bol bol banyo yapacaksın canım banada doğum doktorum demişti ve gercekten sutum cogalmisti
elza0567 .!.: 1hafta oldu sezeryanla dogum yaptim ama sütüm doğru dürüst gelmedi canim cok sıkılıyor bebegimi doyuramiyorum ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Bol bol banyo yapacaksın canım banada doğum doktorum demişti ve gercekten sutum cogalmisti
_myth_ Can oğullarım, bal kızım.. Kayıtlı Üye 28 Ağustos 2013 1.555 538 173 8 Ocak 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Bitterkiz #3 Evet ve banyo yaparken de göğüslerine masaj yapacaksın. Banyonun da sıcak olması önemli