canım yaa inşallah tutar senin için dua edeceğim canım nakit istemiyorlar diyorsun kartamı bölecekler kaça bölceklermiş bunu öğrenirmisin canım senin ilaçlar iyi tutuyor benim çok tutuyordu canım Allahım bebk isteyen herkesi bebğine kavuştursun canım tek dileğim bu allahtan gelişmeleri bildirirsin bizlere canım:1hug:
benimde ilaçların fiyatı tahmini ama ben klomenle 2 aşılama geçirdiğim için iğne kullanmadığım için şanslıymışım vucudum ilk defa iğne görecek bir de klomenle bile 3 ad yumurtam olmuştu birazda bu yönden az tutar diye tahmin ediyorum inşallah öyle olur...biz plan yapıyoruz da yukardaki yüce rabbim ne diyor acaba...
bugün irenbeyle görüştüm arkadaşlar yazıyorum ikisini de..bunlar raporsuz fiyatlar..
irenbe:merkez 3250 TL 2009 fiyatı ocakta değişecekmiş...
İiğneler 2000 TL civarı
ilk muayene E2+fsh tahlilleri 250 TL
İĞNELER ECZANEYE PEŞİN 3250 İRENBEYE PEŞİN ..5250+250=5500 doktor ne dedi biliyor musunuz 6000 lira koyun cebinize öyle gelin...
smyrna:merkez 3200 TL
İğneler en fazla 2000 tl tutsa bile 500 tl sini merkez karşılayacak..
ilk muayene + tahliller 80 TL
3200 liranın 1000 tl si nakit iğneler başlarken
kalan 2200 lira ay sonunda bütün işlemlerin bitip transferin yapıldığı gün tek slip ya da nakit
iğneler diyelim 2000 lira tuttu 500 lira onlar verecek kalan 1500 ü karta 3 e bölecekler yani eczaneye 3 taksitte ödemiş olucaz...
3200+1500+80=4780
bunun içinde ilave olarak ilgi alaka sevgi ve bıkmadan usanmadan laf anlatmak..sorulara cevap vermek...
bugün randevusuz gittim daha 2 gün önce adam 1 saat laf anlattı bugün yine kabul etti ve başı nasıl kalabalık
irenbede ise 1 saat bekledim 5 dk konuştum çıktım
allah hayırlısını versin ama içime sinen yer smyrna oldu buna etkende embriyolog konusunda çok iyi olmaları.Aynur hnm şu anda ege üniversitesindeki embriyoloğun bile hocasıymış...artık karar verdim hepinize teşekkür ederim inşallah buraya güzel sonuçlar yazarım...ama sizde görüşlerinizi yazamaya devam edin lütfen...
allahım hepimizin gönlüne göre versin...