acill yardım kızlar bakarmısınız

Babysmom

Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2016
309
220
18
37
6+1 ız suan;gectıgımız carsamba kesemızı gorduk kalp atısımızı gormedık henuz ama doktor hersey yolunda dedı benım bu sıra sarı renk bır akıntım var lımonta gıbı aynı brda okudugum kadarıyla herkeste olan bıseymıs cok onemsemedım ama bugun sabah uyandıgımdan berı karnımın altı yanı kasıklarımın bolgesı şiş ve bı basınc var gıbı kazdır vs dedım ama karnım sıs degıl alt karın bolgem sıs bır yumruk varmıs gıbı sankı orda agrım sızım yok cok ukur fakat cok korkuyrm acaba cocuga bıseymı oldu dıye bı yandan sısmek vs normal dıyrm ama bı yandan 6. haftadasın ne sısmesı bu normal degıl dıyrm sızde varmı boyle durumlar hanımlar bugun pazar doktorada gıdemıyrm yardımcı olurmusunuz neolur normalde bır sonrakı kontrolum 10 gun sonra :(

Gaz sebebiyle karnım ilk baştan beri 5 aylık gibi şiş Ağrı'm var kasıklatımda karnımda :( kahve leke ve kan yoksa bişey yoktur inşlh

Gaz sebebiyle karnım ilk baştan beri 5 aylık gibi şiş Ağrı'm var kasıklatımda karnımda :KK43: kahve leke ve kan yoksa bişey yoktur inşlh
cnm karnım şişse bende sorun etmıcem ama benım karnım degıl kasık kısmım şiş yanı gobek delıgımın altında şişlik var gobek delıgımın ustu duz :(

Canm bende 6+3 haftalığım benimde karim altinda sislik var ara sira agri oluyor bir is yaptigimda böyle kasikta cekme oluyor hissediyorum yani ama insaAllah sorun yoktur canm bende seninle ayni durumdaym henüz doktora gitmedim yarin gidecem inşallah

6+1 ız suan;gectıgımız carsamba kesemızı gorduk kalp atısımızı gormedık henuz ama doktor hersey yolunda dedı benım bu sıra sarı renk bır akıntım var lımonta gıbı aynı brda okudugum kadarıyla herkeste olan bıseymıs cok onemsemedım ama bugun sabah uyandıgımdan berı karnımın altı yanı kasıklarımın bolgesı şiş ve bı basınc var gıbı kazdır vs dedım ama karnım sıs degıl alt karın bolgem sıs bır yumruk varmıs gıbı sankı orda agrım sızım yok cok ukur fakat cok korkuyrm acaba cocuga bıseymı oldu dıye bı yandan sısmek vs normal dıyrm ama bı yandan 6. haftadasın ne sısmesı bu normal degıl dıyrm sızde varmı boyle durumlar hanımlar bugun pazar doktorada gıdemıyrm yardımcı olurmusunuz neolur normalde bır sonrakı kontrolum 10 gun sonra :KK43:
Benimde ilk zamanlar kasıklarım cok şişti gaz birikmiş gibi Ağrı'da oluyordu adet olacakmışım gibi beyaz sarı akıntı gayet normal bende hala geliyor hatta 3 haftadır daha da çoğaldı doktoruna da gidince söylediğinde normal olduğunu söyleyecek :KK46::anneadayı: :KK200:

Canm bende 6+3 haftalığım benimde karim altinda sislik var ara sira agri oluyor bir is yaptigimda böyle kasikta cekme oluyor hissediyorum yani ama insaAllah sorun yoktur canm bende seninle ayni durumdaym henüz doktora gitmedim yarin gidecem inşallah
Benimde ilk zamanlar kasıklarım cok şişti gaz birikmiş gibi Ağrı'da oluyordu adet olacakmışım gibi beyaz sarı akıntı gayet normal bende hala geliyor hatta 3 haftadır daha da çoğaldı doktoruna da gidince söylediğinde normal olduğunu söyleyecek :KK46::anneadayı: :KK200:
valla kızlar cok korkuyrm 1.5 yıldır hamıle kalmaya cabalıyordum kımyaal gbelık gecırdım 5 kez ve sonunda kavustuk bebegımıze ama bn nedense hıc sevınemıyrm devamlı evhamlıyım gunde 50 kez vc gıdıp kontrol edıyrm akıntımı aman koyumu aman lekelenmemı dıye bugunde bayaga boyle baskı ve sıskınlık hıssedınce cok korktum :(

valla kızlar cok korkuyrm 1.5 yıldır hamıle kalmaya cabalıyordum kımyaal gbelık gecırdım 5 kez ve sonunda kavustuk bebegımıze ama bn nedense hıc sevınemıyrm devamlı evhamlıyım gunde 50 kez vc gıdıp kontrol edıyrm akıntımı aman koyumu aman lekelenmemı dıye bugunde bayaga boyle baskı ve sıskınlık hıssedınce cok korktum :KK43:
Cok normal canim intertten hamileligin 6. haftasi diye yaz oku icin birz rahatlar tüm bu dediklerin gayet normal cnm Rabbim saglikla kucagimaza almayi nasip etsin

Cok normal canim intertten hamileligin 6. haftasi diye yaz oku icin birz rahatlar tüm bu dediklerin gayet normal cnm Rabbim saglikla kucagimaza almayi nasip etsin
cnm okudum aslına ama karın şişligi falan dıyor orda bnm karnım duz kasıgım şiş oyuzden bılemedım açıkcası sankı kendımı anlatamıyormusum gıbı hıssedıyrm :)amin canım ,inaşşalah hepımız saglıkla sorunsuz sekılde yaparız dogumlarımızı bebeklerımıze bu kez kavusurz :(

cnm okudum aslına ama karın şişligi falan dıyor orda bnm karnım duz kasıgım şiş oyuzden bılemedım açıkcası sankı kendımı anlatamıyormusum gıbı hıssedıyrm :)amin canım ,inaşşalah hepımız saglıkla sorunsuz sekılde yaparız dogumlarımızı bebeklerımıze bu kez kavusurz :KK43:
Insaallah cnm Allah yardimcimiz olsun herkesinde. benimde karnim ve kasığım şiş akıntım da var beyaz sarıya yakın ama fazla degıl

cnm karnım şişse bende sorun etmıcem ama benım karnım degıl kasık kısmım şiş yanı gobek delıgımın altında şişlik var gobek delıgımın ustu duz :KK43:
Canım benimde tarif ettiğin gibi bisey olmuştu doktora sorduğumda bağırsakların yeri mi sıkışıyor oyle bisey dedi önemli değil dedi:-) ama tabi sen yine de doktora görün.allahim hayirlsiyla sağlıkla yavrularimizi kucagimiza almayı nasip etsin bu mübarek günün hurmetine dualarimizi kabul etsin.

Canım benimde tarif ettiğin gibi bisey olmuştu doktora sorduğumda bağırsakların yeri mi sıkışıyor oyle bisey dedi önemli değil dedi:-) ama tabi sen yine de doktora görün.allahim hayirlsiyla sağlıkla yavrularimizi kucagimiza almayı nasip etsin bu mübarek günün hurmetine dualarimizi kabul etsin.
Amin cnm inşallah bnmde onemsız bıseydır

Amin cnm inşallah bnmde onemsız bıseydır
Canm merhaba ben bugün gittim doktora gittim bebeğimide gördüm cook sükür hersey normal dedi sadece alttan muayene etti. vitamin ve folik asit yazdi bana 22. sinde tekrar kontrolüm var. korkmana gerek yok yani icini ferah tut Rabbim yardmcn olsun..

Canm merhaba ben bugün gittim doktora gittim bebeğimide gördüm cook sükür hersey normal dedi sadece alttan muayene etti. vitamin ve folik asit yazdi bana 22. sinde tekrar kontrolüm var. korkmana gerek yok yani icini ferah tut Rabbim yardmcn olsun..
Ohh cok sukur cnm darısı basıma ınsallah

Korkmana gerek yok canım benim hala adet olcakmış gibi ağrım oluyo benimde ilk zamanlar alt karın bölgem şişmişti korkulcak birşey yok doktorun gayet iyi dediyse iyidir

Back
X