Hayır kalamazsin maalesef kendimden biliyorum benimkide aylardır 1.3 3.4 vs değişiyor yükseltmek için uğraşıyoruz yumurtlama olmus olması için bu değerin 11 den yukarı olması gerek galiba çünkü gebeliğin ilk haftalarinda 11lerde oluyormus yani baz alacağın sınır en az 11 olsun iyi beslen kendine bak değerin yükselir ilaçlarını aksatmaprogesteron 21. gün kan testi 0.39 ng/ml çıktı sizce hamile kalabilirmiyim
doktor ilaç vermedi şu an infertilite polikliniğine yönlendirdi yumurtlama olmamış dedi gittiğimde bu bölümde ne istiyorlar acabaHayır kalamazsin maalesef kendimden biliyorum benimkide aylardır 1.3 3.4 vs değişiyor yükseltmek için uğraşıyoruz yumurtlama olmus olması için bu değerin 11 den yukarı olması gerek galiba çünkü gebeliğin ilk haftalarinda 11lerde oluyormus yani baz alacağın sınır en az 11 olsun iyi beslen kendine bak değerin yükselir ilaçlarını aksatma
Hiç bilmiyorum canimvallabi ben özelde direk doktorumla görüşüp muanemi oluyorum hıc başka yere yonlendirilmedimdoktor ilaç vermedi şu an infertilite polikliniğine yönlendirdi yumurtlama olmamış dedi gittiğimde bu bölümde ne istiyorlar acaba
Olmuştur canımMerhaba benim adetimin 21. Günü progesteronum 27,4 yumurtlama olmuşmudur? Çatlatma iğneside vurunmadım
Adetim düzensiz 1 ayı geçio bazen 33 günde bir ortalama. Ovulasyon yapmadım cnm. Pco var bideOlmuştur canımkaç günde bir adet oluyorsun yada ovulasyon testi yaptın mı?
Aynıları bende de var canım allah kolaylık versinAdetim düzensiz 1 ayı geçio bazen 33 günde bir ortalama. Ovulasyon yapmadım cnm. Pco var bide
Bir de ne kadar süredir deniyorsunuz bilmiyorum ama pco olunca ovulasyon testi faydalı oluyor... Adet olacağın günü de biliyorsun en azından sürekli olacak mıyım diye strese girmiyorsun. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişinAdetim düzensiz 1 ayı geçio bazen 33 günde bir ortalama. Ovulasyon yapmadım cnm. Pco var bide
Olabilir tabi ama çok erken daha birçok ihtimal var bi hafta 10 gün sonra adet olmazsan erken gebelik testi yaparsın ya da kan verirsinAmin canım hepimizeDeğerlendirdm cnm. Değerin artması hamilelikbelirtisi olabilir mi?
4,5 yıldır cnm.. ovulasyonda denedim zamanında ondada şalırttı hep testler güvenemedim.. amin canım aminnnn hepimizinBir de ne kadar süredir deniyorsunuz bilmiyorum ama pco olunca ovulasyon testi faydalı oluyor... Adet olacağın günü de biliyorsun en azından sürekli olacak mıyım diye strese girmiyorsun. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla gelir bebişin
Anladım kuzum çok olmuş senin de... Rahim filmi falan çekildi mi hiç ya da gebelik oluştu mu? Ben yıllarca hep 45günde bir adet olurdum sonra belki düzenler diye doğum kontrol hapı kullanmıştım bırakınca daha kötü oldu ilk denemeye başladığımda 80 günlere çıkmıştı döngüm sonra 60 lara falan düştü soğan kürü yaptım 3 ay 45lere düştü hemen sonra hamile kaldım. 1 yılda 5-6 kere anca denemişimdir tam oldu diye sevinirken 8 haftalık kalbi durdu. 6 ay geçti birdaha olmadı. Ovulasyon testi yapıyorum hep. Her zaman tam koyu olmuyor yanıltıcı olabiliyor dediğin gibi ama akıntıdan ağrıdan falan anlıyorum bir şekilde... Senin belirtilerin oluyor mu?4,5 yıldır cnm.. ovulasyonda denedim zamanında ondada şalırttı hep testler güvenemedim.. amin canım aminnnn hepimizin
Rahim filmi 2 ay önce çektirdim.. 4 yıl önce kendiliğinden bikez gebe kalmştım düştü oda bikaç haftalıkken. Benim belirtim nadir oluyo mesela bu ay hiç olmadı yumurtlama çatlama vs.. glukofer kullandın mı? Benim adetimi düzenledi bu ilaç ama pko var bendeAnladım kuzum çok olmuş senin de... Rahim filmi falan çekildi mi hiç ya da gebelik oluştu mu? Ben yıllarca hep 45günde bir adet olurdum sonra belki düzenler diye doğum kontrol hapı kullanmıştım bırakınca daha kötü oldu ilk denemeye başladığımda 80 günlere çıkmıştı döngüm sonra 60 lara falan düştü soğan kürü yaptım 3 ay 45lere düştü hemen sonra hamile kaldım. 1 yılda 5-6 kere anca denemişimdir tam oldu diye sevinirken 8 haftalık kalbi durdu. 6 ay geçti birdaha olmadı. Ovulasyon testi yapıyorum hep. Her zaman tam koyu olmuyor yanıltıcı olabiliyor dediğin gibi ama akıntıdan ağrıdan falan anlıyorum bir şekilde... Senin belirtilerin oluyor mu?
Çok geçmiş olsun canımRahim filmi 2 ay önce çektirdim.. 4 yıl önce kendiliğinden bikez gebe kalmştım düştü oda bikaç haftalıkken. Benim belirtim nadir oluyo mesela bu ay hiç olmadı yumurtlama çatlama vs.. glukofer kullandın mı? Benim adetimi düzenledi bu ilaç ama pko var bende
Rahim filmi temiz çıktı çok şükür ama glukofer insülün direnci için aynen hangi doktora gittiysem mutlaka kullan hiç bırakma dediler Bence sende doktoruna sorÇok geçmiş olsun canımBende de pko var ama glukofer insülin direnci için mi? Kullanmadım. Rahim filminde bir şey çıktı mı?
Bende insülin direnci yok ama kuzum doktor vermedi öyle bişi... Kilom da yok. Sorayım yine de ne diyecek bakalımRahim filmi temiz çıktı çok şükür ama glukofer insülün direnci için aynen hangi doktora gittiysem mutlaka kullan hiç bırakma dediler Bence sende doktoruna sor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?