- 14 Kasım 2020
- 48
- 9
- 1
- Konu Sahibi Matmazel benim
Kızlar 40+1 haftalık olduk ve hiç sancım yok bebişim ne zaman gelir günler geçmiyor artık lütfen doğum yapanlar yada benimle aynı durumda olanlar cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cocugun suyuna falan bakar dr en son ne zaman kontrol ettı? daha sık kontrole cagrıyolar 3 4 gune 1 dıye bılıyorum ben amaKızlar 40+1 haftalık olduk ve hiç sancım yok bebişim ne zaman gelir günler geçmiyor artık lütfen doğum yapanlar yada benimle aynı durumda olanlar cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Kasılmaların sıklıkla olursa git bı baktırKızlar 40+1 haftalık olduk ve hiç sancım yok bebişim ne zaman gelir günler geçmiyor artık lütfen doğum yapanlar yada benimle aynı durumda olanlar cevaplarsanız çok mutlu olurum.
Dün kontrolüm vardı herşey normal nst suyu herşey normal görünüyor yarın gel yatış yapıp suni sanci ile doğurtalım dedi ama ben biraz daha beklemek istiyorumcocugun suyuna falan bakar dr en son ne zaman kontrol ettı? daha sık kontrole cagrıyolar 3 4 gune 1 dıye bılıyorum ben ama
Baktırdım canım dün ama hiç sancı kasılma hiç yok dedi doktorumKasılmaların sıklıkla olursa git bı baktır
Aynen canım ama işte günler geçtikte sabırsızlıkta hatsafada oluyorBu sorunun cevabini biz bilemeyiz. En iyi ihtimalle doktorunuz ama aslinda bebeginizin kendisi bilir. O ne zaman cani isterse o zaman dogar![]()
Rabbim size bağışlasın hadi inşallah canım gelsin artıkNet cevap bayramın birinci günü doğuma gidersin. Bende oglum da 40.3 olduk artık yani doguma gittim sancılarla normal dogum
Önerin için çok teşekkür ederim deniycem amin inşallah canım benimBenim doktorum cinsel ilişki ve sıcak suya oturmayı önerdi. İşe yaradı bende.
Sancılarım başlamıştı. 1 gün sonra .
Bir deneyin istersenizAllah hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin.
![]()