• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acill yardim nevreste hanim. ..

duru2013

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
781
21
118
Yönetim e de mesaj atamiyorum dün ki site yapilandirmasindan sonra bu sabah eski sifremle giris yapamadim yeni sifre aldim girebilmek icin ve yaklasik 550 civari msjim vardi sifirlanmis özel msjlarima yanit yazmaya calistim 50 msjiniz olmadan atamazsiniz diye yanit geldi. Kim ilgileniyor bilrmedigimden buraya yazmak aklima geldi.yardimci olur musunuz?

Yönetim e de mesaj atamiyorum dün ki site yapilandirmasindan sonra bu sabah eski sifremle giris yapamadim yeni sifre aldim girebilmek icin ve yaklasik 550 civari msjim vardi sifirlanmis özel msjlarima yanit yazmaya calistim 50 msjiniz olmadan atamazsiniz diye yanit geldi. Kim ilgileniyor bilrmedigimden buraya yazmak aklima geldi.yardimci olur musunuz?

Ben yönetime bildirdim sorununuzu ilgilenirler eminim

Bi ben değilmişim demek :ssz: sabah bende giremedim ve yanlış girmem mümkün değil şifre ipad de kayıtlı tıkladığım gibi kendiliğinden açılıyodu. Bide şifre yenilemeyle uğraştım:ssz:

Back
X