R Ruyass Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Haziran 2014 20 1 1 Mardin 7 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruyass #1 Arkadaslar bir hafta once sezeryan oldumm ve suan dikis yerleri kaniyor ne yapmaliyimmm ???
H hazirangelini Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 21 Eylül 2013 238 79 123 9 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruyass #2 Bildiğim kadarıyla dikiş yerinde kanama normal değil bence dr unu ara enfeksiyon kaptırma cok gecmis olsun bebegınıde Allah analı babalı büyütsün :) burdan haber verirsin bana umarım ciddi bir sorun yoktur
Bildiğim kadarıyla dikiş yerinde kanama normal değil bence dr unu ara enfeksiyon kaptırma cok gecmis olsun bebegınıde Allah analı babalı büyütsün :) burdan haber verirsin bana umarım ciddi bir sorun yoktur
zirve Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 22 Mayıs 2009 422 24 118 35 Bursa 10 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi Ruyass #3 bende sezaryen oldum ama öyle birşeyle karşılaşmadım derhal doktoruna gitmen lazım Allah korusun ciddi birşey olabilir
bende sezaryen oldum ama öyle birşeyle karşılaşmadım derhal doktoruna gitmen lazım Allah korusun ciddi birşey olabilir