acill yardım...

meleksin duru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2014
111
100
48
31
Arkadaşlar merhaba.. Nasıl anlatsam bilemiyorum. 20 yaşındayım 4 aylık evliyim rabbim bize bi evlat nasip etti 6 haftalık hamileyim. özel bir şirkette yönetici asistanıyım geçinip gidiyoruz işte.. Kayınvalıdem ıle altlı ustlu oturuyoruz. Yemeklerı orada yıyoruz ama artık bu sorun olmaya basladı çamaşırlarımı bıle o yıkıyor evıme tam alışamadım eşımde oyle hep annesı on planda annesı mukemmel bırı onun için .. Ben işteyken eve çıkıyor ona bı borcam verdım gecen de bıtıırmış ışını yıkamış çıkmış koymuş benım mutfagıma masaya. ben yokken e vıme gırıyor evlılığe tam alışamadım derken çocuk olucak şimdi allahın izniyle ama psikolojim mahvoldu. kendımı iyi hissetmiyorumen ufak seylerden eşimle tartışyo ağlama krizlerine giriyorum bu sorunları yaşayanlar oldu mu aranızda yardım edın lutfen işime de konsantre olamıyorum evımı temızlıcek halım yok ne bişey yıyesım ne de çalışasım var çok kötüyüm bazen keşke genclığımı yasasaydım dıyorum bu yük artık bana zor gelıyo o çocuğa nasıl bakıcam nasıl bi gelecek hazırlıcam nasıl iyi bir insan olarak büyütücem bilmiyorum.. Hakkınızı helal edın uzun oldu biraz .. Nolur bana bi akıl verin ..

Back