acill yardımm kan pıhtılaşması olmadan clexane iğne kullanan varmı ???

Bende tüp bebek transferi olduğum gün başladım clexane 0.4 iğneye ve coraspine 100 ne kadar kullanılacak bilmiyorum ama hep önlem amaçlı verilen bi iğne sanırım riskli dönem bitene kadar kullanılmaya da devam edilecek

Cnm 29.haftadayım ama bebeğim şükür önde gidiyo 30.haftada.evet şükür çok iyi bir doktora denk geldim.hiç korkma , bulunduğum şehirdeki doktorlarda ödlek,ben izmire gidiyorum kontrollerim için nasipse doğumda izmirde olcak.ben bu gebeliğimdede kanamalar atlattım ama doktorum okadar kendine güvenen bir adamki , ne dediyse öyle oldu ve bu haftalara kadar geldik şükürler olsun.gebelik konusunda risk alan doktor çok az.bana bu doktorum normal doğum bile yaparsın hatta daha iyi olur bile dedi.ben kanama riski yüksekmiş dedim ona , oda kim uyduruyo bunları anlamıyorum dedi 22yıldır doktorum hiç bir sorunla karşılaşmadım iğne ile ilgili dedi.seninde için rahat olsun canım.Allah yardımcımız olsun...
Cnm 29.haftadayım ama bebeğim şükür önde gidiyo 30.haftada.evet şükür çok iyi bir doktora denk geldim.hiç korkma , bulunduğum şehirdeki doktorlarda ödlek,ben izmire gidiyorum kontrollerim için nasipse doğumda izmirde olcak.ben bu gebeliğimdede kanamalar atlattım ama doktorum okadar kendine güvenen bir adamki , ne dediyse öyle oldu ve bu haftalara kadar geldik şükürler olsun.gebelik konusunda risk alan doktor çok az.bana bu doktorum normal doğum bile yaparsın hatta daha iyi olur bile dedi.ben kanama riski yüksekmiş dedim ona , oda kim uyduruyo bunları anlamıyorum dedi 22yıldır doktorum hiç bir sorunla karşılaşmadım iğne ile ilgili dedi.seninde için rahat olsun canım.Allah yardımcımız olsun...
Canm doğumuna 25 gün kalmış ben de iğne kullanıyorum ve normal doğum istiyorum normal ya da sezaryen konusunda bize bilgi verir misin Şimdiden Allah analı babalı büyütsün

Ben 37. haftayi bitirince igneyi biraktim 38+4te de sezeryanla dogum yaptim. normal dogumu doktorum onermedi

arkadaşlar üniversite hastanesine gittim. Pıhtılaşma testi yapacaklardı ama hamileyim diye yapmıyorlar. Hamile olmadan önce gelip yaptırman gerekirdi diyorlar. yahu bunun ne mantığı var ne alaka? Zaten hamile olduğum için yaptırmak istiyorum. canım çok sıkkın. Bilgisi olan arkadaşlarım yazabilirler mi :KK61:

Merhaba,
Bende de kan pıhtılaşma ihtimali var babamda olduğunu öğrendik 5 haftalık hamileyim doktora danıştım ve iğneye başladık. Ama genetik test için kanda verdim, hamileyken bu testi bana yaptılar. Sonucunu bekliyorum şuan. İnşallah bende çıkmaz.

Back
X