Aşılama acill yardımmm(pre-seed kullananlar)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bebegim_01

rabbim saglikla kucagima alim melegimi inşaallah
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
2.344
269
123
39
arkadaşlar bu mesajı nereye yazacagımı bilmedigimden ,buraya yazmaya karar verdim.
lütfen bilgi sahibi olan kişilerden acil yardım istiyorum.özellikle kullanan arkadalardan olumlu veya olumsuz bütün deneyimlerini bekliyorum.
pre-seed marka kayganlaştırıcı jel i duydum bilip bilmeden almak istemedim açıkçası eşimde ön yargılıydı tr.deki fiyatları internetten baktım 150 civarındaydı.daha sonra yurt dışından bu ürünü daha ucuza alabilecegimi ögrendim.yine internet üzerinden.internet sitesinin adını vermiyorum e ile başlayıp y ile bitiyor belki yasaktır kapatılmasın diye.
eşimbunun güvenilir olmadıgını gerçekkten içinde o ilaçmı var ne doldurmuşlar bilemeyiz dedi hem internet üzerinden kredi karı numaranı verdigin için zaten tehlikeli dedi.ama onu ikna etmem lazım kızlar.lütfen tecrübelii bayanlarr bana acilen bilgilerii gönderin.şimdidenn hepinizee ayrı ayrı tşkler.

Canım ben kullanmıştım yurt dışından sipariş ettim ama o zamanlar forumda bi arkadaşla tanışmıştım o yardımcı oldu,kendi adına alıp bana kargo yaptı sağolsun.Şimdi bebişi 2 yaşına yaklaşmıştır kullanıp memnun kalan da var ama benim olmadı preseed'le,oğluşum kendiliğinden geldi Allah'a şükür...Eşin haklı iyice araştır gerçekten çakma olanları da varmış Türkiye'de satılanlar özellikle...Yanlış hatırlamıyorsam a'yla başlayıp n'yle biten siteden sipariş vermiştik..Bu arada etiket ara eski forumlarda preseed'le ilgili bilgi bulabilirsin bu sitede

ssol cnm tşkler ama denedim çıkmadı.keşke biri bana gönderse de ebnde tıklayıp baksam ama bilmiyorum işte

ben aldım o dediğin siteden
e.....y dan
3-4 günde geldi hiç bi sorun olmadı
ve tek kullanımla hamile kaldım çok şükür
bence hiç tereddüt etme benim eşim de öyle diyodu
şimdi geç bile almışız diyo
Allah hepimizin gönlünün muradını versin
ama al mutlaka ovulasyon testiyle birlikte

gebelik bölümünde preseed kullananlar diye bi topik var ordan bilgi alabilirsin
e...y güvenilir bi site
tereddütün olmasın

bebeğim orası gayet güvenilir bir site kuşkun olmasın. bende almıştım ve mavimumutolsun arkadaşın dediği topiğe bakarsan oradan alan çok kişi var.

bebeğim_01 preseed'i mutlaka ovulasyon testi alıp yumurtlama tarihini tam tespit edip kullan canım boşa gitmesin...Hadi İnşallah hayırlı haberlerini alırız Rabbim dileyen herkese nasip etsin sağlıklı sıhhatli İnşallah Aminnn...

insaallah kızlar desteklerinizz içinn çok çok tşkler Allahım sebepten sebep yaratsından o ilacı vesile kılsın insaallah.hepimizee rabbimmm hayırlı evlatlar versin insaalalh

canım ben bi tecrübemi paylaşmak istiyorum,ben hipoluyum 3 iğne tedavisi 1 aşılama oldum aşılamamda yeni sonuçlandı bayramın ilk günü.3.iğne tedavimde pre seed kullanmıştım ve gebelik oluştu 12.gün kanamayla birlikte kesemin düştüğünüde gördüm doktorumlada bunu paylaştığımda kullanmamı önerdi.bence hiç tereddüt etmeden al.ben preseed kendi sitesinden aldım bankaya parayı yatırdım havele felan yapma.garanti nin atm kartsız işlemden girip yapıyosun

saol cnm teşşekkürler bende aldım denedim bu ay rabbim insaallahhh müjjdeyi buradan yazmayı nasipp eder insaallahh güzell şeyler söylerimm dua et cnm bana
insaalalhh rabbim isteyen herkesee ışık tutsun :d

saol cnm teşşekkürler bende aldım denedim bu ay rabbim insaallahhh müjjdeyi buradan yazmayı nasipp eder insaallahh güzell şeyler söylerimm dua et cnm bana
insaalalhh rabbim isteyen herkesee ışık tutsun :d

canım sonucu olumlu yada olumsuz bildirirsen çok memnun olurum.bende şimdi çok heveslendim gerçekten faydası oluyormuymuş yaa????

çok şükür canımm önce ALLAH ın sonrada jelin sayesine hamileyimm degerim 97 pazartesi tekrar bakılacak ona göre dr a gidecem insaallah herşeyy yolunda giderr.melegim beni hiç bırakmazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…