ACİLL YARDIMMM

Eslemmm111

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2015
798
91
13
36
Mrb bayanlar ben uzun süre takipçinizdim yeni kayıt oldum
Size bi sorum olacak benim prematüre bebeğim var şuan
5 aylık bebeğim böbreklerin de sorun olduğu için erken başladık ek gıdaya ve dün ben biraz yoğurt yedirdim dünden sonra hem inliyo hemde mamayı yediği an fışkırır gibi kusuyo napsam normal mı acaba sizin bebekleriniz hiç bu şekilde yaptımı devam ederse doktora götürcem acill yardım bu durum normal mı

biran önce doktora goturmenizi tavsiye ederim benimde kizim 5 aylik henuz ek gidaya başlamadik

Ben emziremedim uzun bi küvez sürecimiz oldu doktor 4 aylıkken başlattı da ben vermedim dünde denedim sonuç bu

ne kadar verdiniz belki de ilk deneme için çok olmuşdur midesine dokunmuş ola bilir sindirememişdir yavrucak

Benim bildiğin bebeğin prematüre zaten erken doğduğu icin organları tam ayına göre gelişmemiş sen 6 ayda değil dahada geç baslayacaksun yani her şey normale göre biraz geriden gelecek mecburen kaldiki bobrek atilim sagliyor bu bobrekte sikinti varsa ej gidaya bobrek hazir olunca gecilmeli cunku yeni gidalar alindigi zaman bobrek hasasiyet gosterebilir yorulabilir yada tam calismayabilir.zaten ilk zamanlar gida alerjisi farkindaysan dudak ve genital organ kenarlarinda olur.hemen doktora arkadaşım geçmiş olsun

Aslında çok az yarım çay bardağı yoktur dün götürcektim kayınvalidem sağolsun bebek kusması normaldir filan diyince kaldık şimdi mutlaka götürcem yorumun için tşkler arkadaşım

bir an once doktora goturun, cocuk sagligi bu. forum istisaresi ile olmaz.

Böbreğinde taş var nefroloji doktorumuz başlamassan bu şekilde taşları artar dedi tşkler yardımlarınızı için arkadaşlar hemen götürcem kayınvalidemde normal filan diyince götürmedim

belkide basit bir kusmadir ama bebek bu bilemeyiz canim inşallah kotu bişeyi yoktur ama mutlaka doktora daniş hem ilk deneme için biraz cok olmuş sanki tatdirmaaliydin gida alerjisi yonunden boyle yapilmali

Çok geçmiş olsun , yoğurt biraz hazmı zordur , korkulacak bir şey yoktur rahat olun , doktora götürmenizde fayda var içinizin rahat etmesi adına ...

Usutmusde olabilir yaklasik bir hafta once 6bucuk aylik kizima yogurt verdigimde fiskirarak kusmustu gripti ve idrar yollari enfeksiyonu vardi bir an once doktora gitmelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…