Sanki çok silikte olsa var gibiSonuç sizce nedir
Ama şuan adetliyimSanki çok silikte olsa var gibi
Adet dönemlerinde bazen pozitif çıkabiliyormuş diye duymuştum ya da yerleşme kanaması yaşıyor da olabilirsin tabi kanama şekli nasıl yoğun muAma şuan adetliyim
Şu şekilde 1 ay öncesinde ilişki bile yaşamadım aslında ikimizin de üzerinde çamaşırı vardı yani değmedi diye bilirim üstüne adet gördüm ama öncekilere göre yoğun değildi daha sonrasında çok fazla karın ağrısı yaşadım şimdi üstüne 2.adetim ama çok yoğun olmayınca yapmak istedim böyle çıktı merak ettimAdet dönemlerinde bazen pozitif çıkabiliyormuş diye duymuştum ya da yerleşme kanaması yaşıyor da olabilirsin tabi kanama şekli nasıl yoğun mu
O zaman kesinlikle yanlıştırŞu şekilde 1 ay öncesinde ilişki bile yaşamadım aslında ikimizin de üzerinde çamaşırı vardı yani değmedi diye bilirim üstüne adet gördüm ama öncekilere göre yoğun değildi daha sonrasında çok fazla karın ağrısı yaşadım şimdi üstüne 2.adetim ama çok yoğun olmayınca yapmak istedim böyle çıktı merak ettim
Şu şekilde 1 ay öncesinde ilişki bile yaşamadım aslında ikimizin de üzerinde çamaşırı vardı yani değmedi diye bilirim üstüne adet gördüm ama öncekilere göre yoğun değildi daha sonrasında çok fazla karın ağrısı yaşadım şimdi üstüne 2.adetim ama çok yoğun olmayınca yapmak istedim böyle çıktı merakAdet dönemlerinde bazen pozitif çıkabiliyormuş diye duymuştum ya da yerleşme kanaması yaşıyor da olabilirsin tabi kanama şekli nasıl yoğun mu
Emin misinizO zaman kesinlikle yanlıştır
Temas yok,çamaşır var,boşalma yok,2 adet görülmüş e daha ne istiyorsun ablacım?Şu şekilde 1 ay öncesinde ilişki bile yaşamadım aslında ikimizin de üzerinde çamaşırı vardı yani değmedi diye bilirim üstüne adet gördüm ama öncekilere göre yoğun değildi daha sonrasında çok fazla karın ağrısı yaşadım şimdi üstüne 2.adetim ama çok yoğun olmayınca yapmak istedim böyle çıktı merak
Emin misiniz
Böyle görünce içim rahat etmedi merak ettim sormak istedim ben mi yanlış görüyorum diyeTemas yok,çamaşır var,boşalma yok,2 adet görülmüş e daha ne istiyorsun ablacım?
Böyle görünce içim rahat etmedi merak ettim sormak istedim ben mi yanlış görüyorum diye
Negatif. Lütfen adet gecikmenizin en erken 3. günü(ki idrara henüz verilmemiş olabiliyor çoğu annede) en kesin 12. ve 14. günü erken hamilelik testi yapın.Sonuç sizce nedir
hamilelikte adet görenler varmış,(üstüne görme falan değil basbaya regl) artık bu belirtiyede güven olmazKeşke bu siteye "sürtünme yoluyla hamile kalmak imkansız, çamaşır varken hamile kalmak imkansız, elinize gelen spermden hamile kalmak imkansız' diye tabela assak.
Artık pozitif bakamıyorum.
Sorumluluğunuzu bilmeden sevişmeyin.
Cahil cahil biseyi araştırmadan öğrenmeden sevişmeyin.
Kendinize hakim olmayı gerekirse hamile kalmayı o çocuğu büyütmeyi kabul ederek sevisin bidahakinem
Sevisirsenizde burda test atmayın.
Hergun aynı konu farklı nickname.
Başka konulara bakıp size yazılanların aynısını gorebilirsiniz.
2 adet gorup bide hala hamilemiyim diye sormak test yapmak akıl kârı değil ya.
Burda hamile kalmak için senelerce uğraşanlara uzuluyorum.
Neyi duymak istiyorsunuz onu yazin ona göre icinizi rahatlatalim yada ?
Yani bin kadından biri bu kızcağız diyelim. Çamaşırla sevişip boşalma olmayıp üstüne bide temas yok e böyle hamile kalıyorsa tövbe yarabbim dogursun zaten o çocuğu ilahi bişey doguruyordurhamilelikte adet görenler varmış,(üstüne görme falan değil basbaya regl) artık bu belirtiyede güven olmaz
çamaşırsız, temas halinde böyle bi ihtimal var mı gerçek bir birliktelik olmadan falanYani bin kadından biri bu kızcağız diyelim. Çamaşırla sevişip boşalma olmayıp üstüne bide temas yok e böyle hamile kalıyorsa tövbe yarabbim dogursun zaten o çocuğu ilahi bişey doguruyordur
Milyonda bir bile değil bence. İçine boşalıyorsa ve gerçek bı birleşme olursa evet. Ama bakireyim yok sürttü yok elimden şeyime değdi vs. Bunlar imkansız.çamaşırsız, temas halinde böyle bi ihtimal var mı gerçek bir birliktelik olmadan falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?