Acill yerleşme kanaması (implantasyon) hakkında net bilgisi olanlarr

Cankiriklarim

İki prens annesi 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
4.217
5.571
158
33
kızlar baya bir gerilere gittim forumda ancak net bişi bulamadım bu implantasyon nedir ne boyuttaysa implantasyon nedir yani mesela iç çamaşırı kirleticek kadar mı yoksa bir damla mı adet günü gectikten sonra olur mu???? Kafamda deli sorular

Canım ben adetime üç gün kala öğrendim.adetten 3-4 gün sonrada yerlesme lekesiymis geldi.pembemsi kahverengimsi birşey.doktora koştum hemen.rahstladim.ama her kadında gelecek diyede bir kural.yokmus haberin olsun.

Canım ben adetime üç gün kala öğrendim.adetten 3-4 gün sonrada yerlesme lekesiymis geldi.pembemsi kahverengimsi birşey.doktora koştum hemen.rahstladim.ama her kadında gelecek diyede bir kural.yokmus haberin olsun.
Benim de 2 gün geçti adetim.normalde hic gecikmezdi saatini bile bilirim yıllardır. Adet olmam gereken gün test yaptım negatif cıktı. 2gün gecince de yani bugün pembe akıntı başladı devamı gelmedi. Kasıklarımda da ağrı var.yarın kan testi yaptırcam ama korkuyorum sonuctan.

Korkma yap canım.bence hamilesin.evde yapılan testlere güvenme.benim.arkadasin 10 gun gecikti çıkmadı.bende de adete 3 gun kala çift çizgi çıktı. Herkesin hormon seviyesi farklı yani

Korkma yap canım.bence hamilesin.evde yapılan testlere güvenme.benim.arkadasin 10 gun gecikti çıkmadı.bende de adete 3 gun kala çift çizgi çıktı. Herkesin hormon seviyesi farklı yani
İnşallah Allah isteyen herkese nasip etsin gercekten.. yarın güzel haberler yazmayı umuyorum.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana da :)

Ya benimde adetten sonra oldu kahverengi leke normLde de oluyodu ama bu defa iki gun surdu ben de supheliyim olabilir mi adetten sonra ???

Ya benimde adetten sonra oldu kahverengi leke normLde de oluyodu ama bu defa iki gun surdu ben de supheliyim olabilir mi adetten sonra ???
Aynen bnde oyle oldum ama bnm adetim 2 gun az ve kesik kesikti 4 gun ginde kahverengi leke geldi ama kan testim negatif cikti bnde 12 şubati bklyrm

ben 31 aralıkta hastalandım 19 ocakta iç çamaşırıma iki damla kırmızı leke geldi bir daha gelmedi 30 ocak regl tarihim bakalım bekliyorum gelecek mi. Bu arada agır gribim şuanda ben lekeyi acaba mikrop mu kaptım diyede yordum Ama insan ister istemez bebişide düşünüyor.

Adetime 8-9 gun kala acık kahve rengı akıntı seklınde cok az uzun aralıklarla oldu sadece 2-3 gun o kadar.

Arkadaslar birsey sorcam benim adetim 9 gun gectikten sonra beyaz akintiyla pembemsi birsey geldi ertesine adet oldum gibi kan geldi ama benim adetim hic gecikmez ve oncesinde boyle olmazdi ki ve adetim iki gun surdu benim 6 7 gun surer ve yogun olur adetten once fitil kullandim adet basladi diye doktor vermisdi monodoks kullandim omu kesti 4 gun geciktigimde test yapmistim negatif di

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…