Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizlar bi arkadasim sevgilisinden supheleniyor. Facebookta hesabi olanlar bana bi msj atabilirmi ? Tel no ile hesap arattircam.. bnm yok o yuzden arattiramiyorum
Ay daha neler ya ..madem böyle bir dedektif oyunu oynayacaksin hiç mi reel tanıdık yok etrafında onlarin hesabindan bak .Telefon numarasını hiç tanımadığın insanlarla paylaşacaksın ayrıca sana mı kaldı bunu yapmak
Kizlar bi arkadasim sevgilisinden supheleniyor. Facebookta hesabi olanlar bana bi msj atabilirmi ? Tel no ile hesap arattircam.. bnm yok o yuzden arattiramiyorum
Evet. Simdi konumu okuyunca banada inandirici gelmedi.. neyse arkadaslar hallettik.. sahte hesap olsam milyon konu acmam burda. Yada oglumla ilgli konu acmazdim es ile konu acmazdim. Beyse saolunn..