6 nisanda yumurtlama oldu bu arada.Eki Görüntüle 3578323
İlk 4.dk da çektim resmi ben çizgi görüyorum sizde gördünüz mü?Az önce pembe leke de geldi
Var galiba canım kaç gün geçti adetinEki Görüntüle 3578323
İlk 4.dk da çektim resmi ben çizgi görüyorum sizde gördünüz mü?Az önce pembe leke de geldi
Var galiba canım kaç gün geçti adetin
Benimde yumurtlama o tarihteydi iyi cesaret edip yapmışsın daha çok erken bence belirtin varmıEki Görüntüle 3578327
10 gün var daha ama 6 7 si yumurtlama oldu bunu da yeni yaptım
Pembe lekeyi görünce yaptım bide göğüs uclarım aşırı dik normalde göğüs ucum gözükmüyor bileBenimde yumurtlama o tarihteydi iyi cesaret edip yapmışsın daha çok erken bence belirtin varmı
Kan ver canım kesin olarak öğrenirsin kanda içinde şüphe kalmazPembe lekeyi görünce yaptım bide göğüs uclarım aşırı dik normalde göğüs ucum gözükmüyor bile
Testinizin markası nedirEki Görüntüle 3578323
ProdoctorTestinizin markası nedir
Adetinize kaç gün varProdoctor
10 günAdetinize kaç gün var
Çok erken test yapmışsınız o zaman ama yine de görünüyor çizgi birkaç gün sonra tekrarlayabilirsiniz varsa daha belli olur10 gün
6 7 yumurtlamaysa 10 gün olmuş bu şekilde silik çıkardı adeti baz almayın yumurtlamadan sonra en erken 10.11.gün gebelik varsa çıkıyor sizinde testle iki güne netleşir varsa koyulaşır testiniz yada direk kanda verebilirsinizEki Görüntüle 3578327
10 gün var daha ama 6 7 si yumurtlama oldu bunu da yeni yaptım
Evet şuanda kan vermeye gidiyorum çok heycanlıyım son bir test yaptım diklatlice bakar mısınız6 7 yumurtlamaysa 10 gün olmuş bu şekilde silik çıkardı adeti baz almayın yumurtlamadan sonra en erken 10.11.gün gebelik varsa çıkıyor sizinde testle iki güne netleşir varsa koyulaşır testiniz yada direk kanda verebilirsiniz
Çıplak gözle eşimde bende gördük...Bide bu kaset test.6 7 yumurtlamaysa 10 gün olmuş bu şekilde silik çıkardı adeti baz almayın yumurtlamadan sonra en erken 10.11.gün gebelik varsa çıkıyor sizinde testle iki güne netleşir varsa koyulaşır testiniz yada direk kanda verebilirsiniz
Evet canım var görünüyor kan verin çıkar zaten benide etiketle mutlaka inşallah vardır hayırlı haberlerle gel inşallahEvet şuanda kan vermeye gidiyorum çok heycanlıyım son bir test yaptım diklatlice bakar mısınızEki Görüntüle 3578430
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?