ACİLL

haticealtanlii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2024
13
2
1
25
Hamilelik düşünmüyorum cinsel ilişki daha yeni yaşadım spermin döllenmemesi için ne yapılmalıdır ne yapabilirim

Hamilelik düşünmüyorum cinsel ilişki daha yeni yaşadım spermin döllenmemesi için ne yapılmalıdır ne yapabilirim
Bunlar ilişkiden sonra değil önce düşünülmesi gereken detaylar bu arada. Ertesi günü hapı alabilirsiniz, doğal bir yolu olabilir mi sizce döllenmeyi önlemenin? Ben size söyleyim, yok.

Peki bir şey daha sorsam acaba reglime 12 13 gün filan var acaba yumurtlama dönemim olabilir mi diye
Reglinz düzenli ise tam yumurtlama dönemindesiniz şuan bile bile lades demişsn sen.
Partnerin neden korunmadi keşke öncesinde acsaydin konuyu buraya.

Reglinz düzenli ise tam yumurtlama dönemindesiniz şuan bile bile lades demişsn sen.
Partnerin neden korunmadi keşke öncesinde acsaydin konuyu buraya.
Çok düzenli değil bazen 25 okuyor bazen 20 bazen 28 yani çokta ilişkiye girmedik aslında el yoluyla filanda oldu bilemedim ondan

Çok düzenli değil bazen 25 okuyor bazen 20 bazen 28 yani çokta ilişkiye girmedik aslında el yoluyla filanda oldu bilemedim ondan
14 güne belli olur artık:) inşallah değilsindir. Arada bir kekik çayı falan iç faydası olur mu bilmem tabi sadece dene şansını regli olunca iyi söküyor belki bi çare olur ne diyeyim.

Bir dahakine daha dikkatli olursun.

Çok zararlı doğal olarak ne yapabilirim diye yazdım
Bir kadın doğum doktoruna gidin ve ertesi gün hapı kullanmak istemediğiniz belirtin. Başka çözümler de var örneğin spiral taktırmak, veya fitil gibi gibi. Ayrıca doktor ultrasonla bakarak yumurtlama döneminde olup olmadığınızı ve hamile kalma riskiniz olup olmadığını de belirler.

Acil diye burda konu açacağına kadın doğuma git ve bundan sonra da korunmasız ilişkiye girme giteceksende sonra acaba hanilemiyim diye sorma

Back
X