- 29 Ekim 2016
- 1.368
- 391
- 123
- 35
- Konu Sahibi Sermin3694
-
Biraz uzan o zaman canım ama geçmezse gitmeni tavsiye ederim. Sağlıkla al bebeğini kucağınaSürekli yalancı kasılma var hiç yorulmadim canım tek taraflı olduğu için çok endiselenmeyim dedim
evde de kimse yok eşim falan[/QUO
Amin canım hepimiz hayırlısıyla inşBiraz uzan o zaman canım ama geçmezse gitmeni tavsiye ederim. Sağlıkla al bebeğini kucağına
Canım ben de erken dogumdan korkuyorum.Bebek kilo almazsa sonlandırılır demişti dr. Kac gr dogdular iyiler mi?Yorulmuş olabilirsin veya bebeğin sadece haraket ediyor da olabilir ama hastaneye git bence. Geçtiğimiz cumartesi aynı şeyi bende yaşadım. Ve henüz 25 haftalık ikizlerimi dünyaya getirdim.
Biri 766 biri 779gram doğdu. Birinde NEC denen kalınbağısakla alakalı bi hastalık bulundu. İlaç tedavisi altında ama ilaç işe yaramazsa ameliyat diyorlar. Zaten bu süreçte çok az besleniyor. Öbür kızımda da sütüm mide kanamasına yol açıyormuş o yüzden ona da sadece mama veriyorlar. Bekliyorum işteCanım ben de erken dogumdan korkuyorum.Bebek kilo almazsa sonlandırılır demişti dr. Kac gr dogdular iyiler mi?
Allah yar ve yardımcın olsun inş yoluna girer herşey hayirlisiyla kucagina alırsın canım çok zor Allh yardımcın olsunBiri 766 biri 779gram doğdu. Birinde NEC denen kalınbağısakla alakalı bi hastalık bulundu. İlaç tedavisi altında ama ilaç işe yaramazsa ameliyat diyorlar. Zaten bu süreçte çok az besleniyor. Öbür kızımda da sütüm mide kanamasına yol açıyormuş o yüzden ona da sadece mama veriyorlar. Bekliyorum işte
Allah yardımcın olsun canım.Insallah sagliklarina kavusurlar.Dualarım seninleBiri 766 biri 779gram doğdu. Birinde NEC denen kalınbağısakla alakalı bi hastalık bulundu. İlaç tedavisi altında ama ilaç işe yaramazsa ameliyat diyorlar. Zaten bu süreçte çok az besleniyor. Öbür kızımda da sütüm mide kanamasına yol açıyormuş o yüzden ona da sadece mama veriyorlar. Bekliyorum işte
Teşekkür ederim.Allah yardımcın olsun canım.Insallah sagliklarina kavusurlar.Dualarım seninle
Yine iyi doğmuşlar benim oğlum 25 inci haftasına 2 gun kala daha 568 gr dı.Ondan korkuyorum erken doğar da sorun yaşarız biz de diye.Ben de çok zayıfım inşallah iyidie.Teşekkür ederim.
Araştırdım baya kiloları içinde bulundukları Duruma göre iyi gibi. Ama doktor sürekli.her şeye hazırlıklı ol.bu kalınbağısak hastalığı hafife alınacak bir şey değil üstelik kızların anne sütü alamıyor bu da ciddi bir konu dedi. Olan bi gram moralimi de alt üst ediyorlarYine iyi doğmuşlar benim oğlum 25 inci haftasına 2 gun kala daha 568 gr dı.Ondan korkuyorum erken doğar da sorun yaşarız biz de diye.Ben de çok zayıfım inşallah iyidie.
Moralini bozma canım.Herşey Allah tan.Erken doğum sebebi neymiş?Ayrıntılı bilgilendirme yaptılar mı?Ikisi de kavuşacak inşallah sağlığına sen içini ferah tut ve dua et.Araştırdım baya kiloları içinde bulundukları Duruma göre iyi gibi. Ama doktor sürekli.her şeye hazırlıklı ol.bu kalınbağısak hastalığı hafife alınacak bir şey değil üstelik kızların anne sütü alamıyor bu da ciddi bir konu dedi. Olan bi gram moralimi de alt üst ediyorlar
Bak canım bunu buldum.Prematurelerde sıklıkla ortaya çıkabilen bir durummuş tedavisi var.Araştırdım baya kiloları içinde bulundukları Duruma göre iyi gibi. Ama doktor sürekli.her şeye hazırlıklı ol.bu kalınbağısak hastalığı hafife alınacak bir şey değil üstelik kızların anne sütü alamıyor bu da ciddi bir konu dedi. Olan bi gram moralimi de alt üst ediyorlar
Eşimin işinden dolayı taşındık şehirden şehire bu arada eşimle aram da bozuktu bi de evlendikten 3 yıl sonra hamile kaldım (tedavi filan gördüm) bunlar etki etmiştirMoralini bozma canım.Herşey Allah tan.Erken doğum sebebi neymiş?Ayrıntılı bilgilendirme yaptılar mı?Ikisi de kavuşacak inşallah sağlığına sen içini ferah tut ve dua et.
Yani fazla stres filan yaptımEşimin işinden dolayı taşındık şehirden şehire bu arada eşimle aram da bozuktu bi de evlendikten 3 yıl sonra hamile kaldım (tedavi filan gördüm) bunlar etki etmiştir
Olan olmuş canım.Bunun için kendini suçlama.O iki yavrunun sağlıklı aklı başında bir anneye ihtiyacı var.Güçlü dur iyi olacaklarına inan.Kötü düşünmek yok.Yani fazla stres filan yaptım
Moralini yuksek tutmaya çalış. Bebisleri buyutmek icin uzun haftalar var önünde. Bol bol enerjiye ihtiyacin olacak. İnanıyorum ki cok dirençli olacak bu bebisler:)Eşimin işinden dolayı taşındık şehirden şehire bu arada eşimle aram da bozuktu bi de evlendikten 3 yıl sonra hamile kaldım (tedavi filan gördüm) bunlar etki etmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?