- 6 Aralık 2007
- 4.491
- 2.376
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar benm esim beni yalnz hic bir yere yollamiyor 10 yasindaki yigenini takiyor yanima hep mesela oglumla avmye mi gidecegm hemen yigenine hadi sende yengenle git diyor yada kendi ailesinden biriyle cikarsam tamam.Ama bugun kardesim aradi bereber suraya gidelim diye bnde tamam dedim ama esim izin vermiyor gelsin evde oturun diyor buda benm zoruma gidiyor benm kardesmle gezmeye hakkim yok mu 10 yasindski cocuga kalaniyorum ben onun gonlu olsin diye onun yaptigi normal mi. Kardesimede diyemiyorum izin vermiyor diye kendimi kisiliksiz hissetmye basladm sizce ne yapmaliyim
sizin eşiniz terbiye sınırlarını çoktan aşmış. köle isauraya rakip geliyorsunuz farkındamısıunız. ailenize deyin bencede kızlarına bu terbiyesizliği ve 2ci sınıf insan yerine konmanızın hesabını bir sorsunlar bence. çünkü bunu siz beceremiyorsunuz.Sadece kizsa neyse ailesinin yaninda kotu davranir kucuk dusurur azarlar cwp wersem kufurler eder yaralamk icin bni eilnden geleni yapar
E sende alma o zaman 10 yaşındaki çocuk mu beni koruyacak diye söyle eşine... Cidden çok saçma kıskançlık , sahiplenme vs. değil bu düpedüz hastalık bence kusura bakmayın ama...
Yuh artık ya, daha neler duyacağım valla.
10 yaşındaki yeğeni ile izin var ama kardeşinle izin yok.
Ben 8 yıllık evliyim 8 yıldır hiç eşimden izin almadan, sadece gideceğim yeri söyledim, sizde öyle yapsanız ne olur acaba?
Hasta adam ya. Çık git nereye gidiceksen hala izin mi alıyosun. Ailenin bu durumdan haberi var mı? ailene giderken sorun çıkarıyor mu? Bu durumda baban kalkıp bir şey demiyor mu? Sen çok pasif davranıyorsun. Biraz aş bişeyleri . 10 yaşındaki çocuğun anası, çocuğun kendisi eee banane be karına güvenmiyosan çıkmasın dışarı biz mi uğraşıcaz demiyorlar mı? Adamın yaptığı resmen hakaret. Ne biliyim bunu birine anlatsan kesin aldatmış kocasını adam ondan böyle davranıyor der. ama belli ki öyle bir şey yok.. Ay ben okuyunca içim daraldı.
Babam 30 sene önce evlendiklerinde anneme yapmış bunu. Babanemi takıyomuş peşine. En sonunda babanem bağırmış babama sen hasta mısın. Kıza güvenmiyosan niye evlendin diye. Annem de küçük evlenmiş tabi o zamanlar normali o sanıyor. Kimse de uyarmıyor. Allahtan babanem uyanık kadınmış.[/QUOTE
ailem anliyor artik ama ne desinler huzursuz etmemek icn susuyorlarlar babam yok benm ayrilar annemle. 10 yasindaki kizin annesi calisiyor kv bakiyor cocuga ama bakmak istemiyor mumkun oldugunca benim uzerime atiyor böyle. simdide evde yalnz kalabilirsin demis okuldan gelince kiz biraz duruyor hemen bize geliyor evimz yakin. Guya evde duruyor surekli bizde. Ne yapmaliyim bilmiyorum
sanirim o noktaya geldmSeni iyice bastırıp ezmiş, kişiliksizleştirmiş. Bu yaptıkları normal değil. Sen onun kapatması mısın? Sinirlenmeden rahatsız<lığını dile getirmen lazım. Aksi halde bir süre sonra patlama noktasına gelebilirsin ya da kendine güvenini yitirirsin.
1) Evet sessiz kaldim hep ailesinin yaminda soyledigi icin istemiyor demesnler diye esimin gururu incinmesn herkesn icinde soylemis kavga cikmasin diye ( esim anlayisli deildir ailesinin yanimda sozu ikiletilorse kirici olup beni ezene kadar ugrasir) hep sustumOkudugumda sinir oldum...
1) Senin pesine 10 yasinda ki cocugu takarken , Sen
Herzaman sessiz kalmissin ki esinde bu tavrini devam ettirmis.. o hareketi bir iki yaptiginda , sen tavrini ortaya koymus olsaydin..bugun buna cesaret edemezdi...
2) Kardesinle disari cikacagin zaman , Esinden neden izin aliyosun hayir yani genel anlamda disari cikinca neden izin aliniliyor ?? Ben kardesimle veya su arkadasimla cikiyorum bukadar...
Koskoca bayansin , ben eminim ki Baba evinde bile izin almiyodun.
3) Senin sucun..... Öyle alistirmissin... Degistirnek istesen bile
Bu saaten sonra , Sen degistin gibi laflar duyarsin....
cidden eşin saçmalamış hayır seni korumaya çalışıyo desem 10 yaşındaki çocuk seni nasıl koruyacak. İnsan gezerken bide peşinde çocukla uğraşırsa gezmekten yada işini halletmekten ne anlar ki eşinin ciddi güven problemi var bence eminim aynısını eşine yapsan gittiği yere karışsan kızsan ne kıskançlığın kalır ne güvensizliğin burnundan getirir ama seni anlamaz çok zor durum