ACİLLL BAKAR MISINIZ

eszey27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2021
45
13
38
30
Kızlar merhaba, az önce kan testi verdim sonuç 33.2 ama 5 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve en son 5 ay önceki kan testim 41’e kadar düşmüştü sonradan hiç baktırmadım. Acaba o değer sıfırlanmışmıdır. Yoksa hala kimyasal gebeliğin kalıntısı mı? Yani hamile miyim ? Yaşayan varsa yardımcı olabilir mi

Cnm 5 ay önce diyorsun.. mümkün değil… çoktan sıfırlanmıştır o. Bu yeni gebelik. Hayırlı olsun

Yaa gerçekten mi sen nasıl güzel bir insansın sen çok teşekkür ederim
Rica ederim cnm. Stres yapma , kötü düşünme. Pozitif ol. Her şey yolunda olacak inşallah adetim bir hafta geciktiğinde değerim 1200 dü ve iki gün daha sonra kese görmüştüm. Direk kese görmek istiyorsan 8-9 gün daha bekle cnm.

Tamamdır allah razı olsun sana da kalbindeki en güzel dualarının karşılığını versin inşallah

5 ayda sıfırlanmamış olması çok zor. Yeni gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın gecikmeniz var mı kaçıncı gün

5 ayda sıfırlanmamış olması çok zor. Yeni gebeliğiniz hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın gecikmeniz var mı kaçıncı gün
Allah razı olsun aslında henüz 4 gün var adet olmama. Önce evde test yaptım silik çıkınca kan testi verdim. İnşallah hamileyimdir

tebrik ederim hamilesiniz.5 ay onceki deger cooooooookkkktaaaan sifirlanmistir kuzum saglikla al kucagina insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…