- 1 Ocak 2020
- 209
- 93
- 48
- 27
- Konu Sahibi sevvalllllll
Meraba kızlar yumurtlama dönemi dısında hamile kalanlar varmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet onu bende okumuştumBu forumda adetten 4 gün önce hamile kalanı da görmüştüm.. Başka ihtimali yoktu hatta eşi şehirdışına çıkmıştı, tek birlikteliği o zaman olmuştu diye hatırlıyorum.
Canım biz kaç ay uğraştık olsun diye yumurtlama döneminde hiç tutmadı benimMeraba kızlar yumurtlama dönemi dısında hamile kalanlar varmı ?
Adetin bittiği gün kalmışım canım
Evet onu ben de bir kaç kısıden duymuştum Canım yumurtlama gününde olmamış bazı kısılerde normal bir gün de olmuş ya bence nasip işi diye düşünüyorum ve yumurtlama gününü ben anlamlı bulmuyorum biz yumurtlama günü bitikten sonra 3. Günü ilişki de bulunduk ve dün ve bugün de beraberlıgımız oldu inşallah rabbım gönlümüze göre verirCanım biz kaç ay uğraştık olsun diye yumurtlama döneminde hiç tutmadı benim
ya ne güzel ınsallah rabbım bize de nasip eder benım adetim bitti ve yumurtlama dönemim başladı biz o günü kaçırdık yumurtlama dınemım bittikten 3 gün sonra bırlıkte olduk umarım gönlümüze göre olurAdetin bittiği gün kalmışım canım
. Evet evet onu bende gördüm bende okudum hatta adete 2 gün kala hamile kalanı bile varmış ama bence biraz da şans işi diye düşünüyorum nerde biz de o şans :))) 3 gündür devamlı ilişkide bulunuyoruz adetime 8 gün var hayırlısı olsun insallah kafayı yicem yoksaBu forumda adetten 4 gün önce hamile kalanı da görmüştüm.. Başka ihtimali yoktu hatta eşi şehirdışına çıkmıştı, tek birlikteliği o zaman olmuştu diye hatırlıyorum.
Biz de yumurtlama zamanını kacırmasaydık iyiydiValla ben hep adetin on dördüncü günü kaldım
Adete 2 gün kala hamile kaldımMeraba kızlar yumurtlama dönemi dısında hamile kalanlar varmı ?
yahu su yumurtlama günleri basımıza belaYumurtlama gününden 2 gün önce kalmış oldugumu tahmin ediyorum bende :)
evet canım onu bende okudum çok yerden hanile kalma şansının daha yüksek olduğunu duydum ama biz yumurtlama gunlerını hep kaçırdık birdaki yumurtlama günüme de çok var ama tabi beraberlik de bulunduk o ayrı hatta yumurtlama gününü hecırdıkten 3 gün sonra beraberlık de bulunduk inşallah işe yaramıştırCnm adet bittikten sonra başladık 14 gün tutmuş yumurtlama zamanı tutma olasılığı daha yüksek oluyo
Amin canımmm inşallah herşey gönlünüzce olurEvet onu ben de bir kaç kısıden duymuştum Canım yumurtlama gününde olmamış bazı kısılerde normal bir gün de olmuş ya bence nasip işi diye düşünüyorum ve yumurtlama gününü ben anlamlı bulmuyorum biz yumurtlama günü bitikten sonra 3. Günü ilişki de bulunduk ve dün ve bugün de beraberlıgımız oldu inşallah rabbım gönlümüze göre verir![]()
Amin bitanem inşallah güzel dileklerin için teşekkür ediyorummAmin canımmm inşallah herşey gönlünüzce olur![]()
Yaaa gerçekten mi Doğmadıysa sağlıkla gelsin inşallah , doğduysa da Allah bahtını açık etsinAdete 2 gün kala hamile kaldım