Acilll bakarmisiniz:(

Meleqimm1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2015
726
667
103
31
Suan 36+2 gunluk hamileyim gecen hafta kontrole gittigimde doktor karin cevresi geriden geliyor dedi kontrol eeicrz dedi bugun yine gittim ve kilosu sadece 2500 1 haftada 150 gr almis cuma gunu tekrar cagirdi kilo alimi azsa haftaya bebegi aliriz dedi ve ben cok korkmaya basladim ya bebegime bisey olursa daha erken degilmi kilosu cok az kuveze girermi allah korusun aklima kotu seyler geliyor cok kotuyum cook korkuyorumm nolur yardimci olunn

Biraz tevekkul edin .. Olacak olan olur ben 35 haftalik 2 kilo dogurdum evet kvoze girdi 2 hafta ama kucagimda .. Asla bir doktorun sozuyle erken aldirmayin kvozde yatacagina karninizda yatsin .. Yok karin cevresi kucuk yok kafasi buyuk kucuk inanmayin .. Kesek bebegim 2 hafta daha kalsaydi benim erken alinmasaydi ne demek.istedigimi yasarsaniz anlarsiniz

Ben ne yapayim 35 hafta minnacik dogdu kucagima vermediler 2 hafta ? Allah a birakin .. Ama asla aldirmayin erken ne kadar klasa o kdar iyidir

Ben ne yapayim 35 hafta minnacik dogdu kucagima vermediler 2 hafta ? Allah a birakin .. Ama asla aldirmayin erken ne kadar klasa o kdar iyidir
Cok gecmis olsun umarim suan herseyi iyidir bebeginizin ve doktor beslenemiyor senden dedi cuma gunu yine bakicam ayni devam ederse alicaz erken dedi almazsak riskli olur diyor napicagimi bilemiyorum

Şimdiden strese sokmayın kendinizi
Bebeğinizin kilosu iyi eğer doktorunuz aksilik görürse zaten müdahele eder.
Ciğerleri gelişmişsede küvöze almıyorlar merak etmeyin.
Ama alınması gerekiyorsa da aldırın.
Bebeğinizin canını tehlikeye atmayın

Sagolsun insallah bisey olmaz doktorda dedi gelismedigi surece bekletemeyiz hemen aliriz riske girer yoksa dedi

Sagolsun insallah bisey olmaz doktorda dedi gelismedigi surece bekletemeyiz hemen aliriz riske girer yoksa dedi
Sonuçta takibinizi yapan doktorunuz.
Burdan gelecek yanıtlar kafanızı daha çok karıştırır.
Sağlıcakla alın kucağınıza bebeğinizi :)

Doktorunuza güvenin, plesenta yaşlanması olmuş olabilir, bazı plesentalAr çabuk yıpranıp yaşlanıp görevini tamamlıyor ve kopmaya başlıyor, plesentanın kopması demek bebeğin beslenememesi ve kaybı bile demek. Benim de bebeğim beslenemediği için plesenta yaşlanmasından alındı. Kimse keyfiyen bebeği içerden alalım demez, anne ve bebek sağlığı neyi gerektiriyorsa o yapılır. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

Plesentayla ilgili bisey demedide bi damarinda centik vardi o kilo almasini engelliyormus bugunde onu soledi amiin insallah sag saglim alirimm

Cok gecmis olsun umarim suan herseyi iyidir bebeginizin ve doktor beslenemiyor senden dedi cuma gunu yine bakicam ayni devam ederse alicaz erken dedi almazsak riskli olur diyor napicagimi bilemiyorum
baska doktora gidin hemen asla aldirma demiati bana bir prof .. Senden beslenemiyor derken ? Ultrasonra bir aorun mu cikti anneyle bebek qrasindaki damarlarda mi beslenme skntisi cikti

Alinacaksa kesinlikle erkenden ciger gelistirici igne olun bakin benim gbi olmasin hemen vurdurun yoksa bebek nefes alamiyor diye haber verirler size dogunca bana oyle yaptilar keske igne vurulsaydim erkenden dogum gunu vuruldum ama cok ise yaramamdi

sağlıkla dogsun bebegın canım
muz ve kaşar peynırı ye bol bol diyecem ama sanırım senden besın almasında sıkıntı var ,
bol bol sabır cek yardım dile rabbimden

Bebeginiz buyumus bu arada kilosu da gayet iyi .. Ben dogum.yapali 3 hafta oldu cok sknti cektim sizi anliyorum .. Kesinlikle ciger gelistirci vurdurun.. Bu arada keyfine bebek alan doktor var evet arkdaslar bu kadar guvenmeyin yani eksik bilgi farkli.ultrasan bunlar yuzunden yanlis somuclar

Arkadaşlar hamile inen normal adet düzeninde adet gören varmı? Benim bu ay adetim 2 gün gecikti sonra normal adet görür gibi 5 gün kanamam devam etti, bu ay ilişkimiz yumurtlama dönemine gelecek şekilde düzenli idi, adetim bitti ama şuan mide bulantım baş ağrım uyku halim arttı, test yapıp umutlarımın yıkılmasından da korkuyorum yaşayan biri varsa yardımcı olur musunuz

baska doktora gidin hemen asla aldirma demiati bana bir prof .. Senden beslenemiyor derken ? Ultrasonra bir aorun mu cikti anneyle bebek qrasindaki damarlarda mi beslenme skntisi cikti
Bi damar varmis aurintilida onda daralma var bebek fazla kilo almaz demisti gecen haftaya kadar skinti yoktu karin cevresi geride kalmis 1 haftada 150 gr almis dedi bebek senden beslenemiyor 3 gun snra yine bakicak gerileme varsa haftaya dogum yaptiricaz riske atamayiz dedi

Haftaya dedigi 37+2 olucak erken dogum olmuyor 37 den sonra zaten alinmasi gerekiyorsada caninizi sikmayin planli sezeryanlar bile 38+2 gibi yapiliyor eger bebegin sagligini etkileyecek bir durumsa mecburen aliniyor ki haftaniz da gayet iyi zaten

Organ gelişimi tam ise , bebeğin kilosu az değil canım. 2 kg üzeri doğan bebekler tabi , sağlık problemleri yoksa küvözde kalmıyorlar diye biliyorum...
İnşallah , sağlıkla hayırla kavuşursun meleğine...

Cokk sagolun insallah yokturda sag saglim alirim kucagima bebegimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…