Cok gecmis olsun umarim suan herseyi iyidir bebeginizin ve doktor beslenemiyor senden dedi cuma gunu yine bakicam ayni devam ederse alicaz erken dedi almazsak riskli olur diyor napicagimi bilemiyorumBen ne yapayim 35 hafta minnacik dogdu kucagima vermediler 2 hafta ? Allah a birakin .. Ama asla aldirmayin erken ne kadar klasa o kdar iyidir
Şimdiden strese sokmayın kendiniziSuan 36+2 gunluk hamileyim gecen hafta kontrole gittigimde doktor karin cevresi geriden geliyor dedi kontrol eeicrz dedi bugun yine gittim ve kilosu sadece 2500 1 haftada 150 gr almis cuma gunu tekrar cagirdi kilo alimi azsa haftaya bebegi aliriz dedi ve ben cok korkmaya basladim ya bebegime bisey olursa daha erken degilmi kilosu cok az kuveze girermi allah korusun aklima kotu seyler geliyor cok kotuyum cook korkuyorumm nolur yardimci olunn
Sagolsun insallah bisey olmaz doktorda dedi gelismedigi surece bekletemeyiz hemen aliriz riske girer yoksa dediŞimdiden strese sokmayın kendinizi
Bebeğinizin kilosu iyi eğer doktorunuz aksilik görürse zaten müdahele eder.
Ciğerleri gelişmişsede küvöze almıyorlar merak etmeyin.
Ama alınması gerekiyorsa da aldırın.
Bebeğinizin canını tehlikeye atmayın
Sonuçta takibinizi yapan doktorunuz.Sagolsun insallah bisey olmaz doktorda dedi gelismedigi surece bekletemeyiz hemen aliriz riske girer yoksa dedi
Doktorunuza güvenin, plesenta yaşlanması olmuş olabilir, bazı plesentalAr çabuk yıpranıp yaşlanıp görevini tamamlıyor ve kopmaya başlıyor, plesentanın kopması demek bebeğin beslenememesi ve kaybı bile demek. Benim de bebeğim beslenemediği için plesenta yaşlanmasından alındı. Kimse keyfiyen bebeği içerden alalım demez, anne ve bebek sağlığı neyi gerektiriyorsa o yapılır. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.Sagolsun insallah bisey olmaz doktorda dedi gelismedigi surece bekletemeyiz hemen aliriz riske girer yoksa dedi
Aminn insallah sag saglim alirimbebegimii cok tesekkur ederimSonuçta takibinizi yapan doktorunuz.
Burdan gelecek yanıtlar kafanızı daha çok karıştırır.
Sağlıcakla alın kucağınıza bebeğinizi :)
Plesentayla ilgili bisey demedide bi damarinda centik vardi o kilo almasini engelliyormus bugunde onu soledi amiin insallah sag saglim alirimmDoktorunuza güvenin, plesenta yaşlanması olmuş olabilir, bazı plesentalAr çabuk yıpranıp yaşlanıp görevini tamamlıyor ve kopmaya başlıyor, plesentanın kopması demek bebeğin beslenememesi ve kaybı bile demek. Benim de bebeğim beslenemediği için plesenta yaşlanmasından alındı. Kimse keyfiyen bebeği içerden alalım demez, anne ve bebek sağlığı neyi gerektiriyorsa o yapılır. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.
baska doktora gidin hemen asla aldirma demiati bana bir prof .. Senden beslenemiyor derken ? Ultrasonra bir aorun mu cikti anneyle bebek qrasindaki damarlarda mi beslenme skntisi ciktiCok gecmis olsun umarim suan herseyi iyidir bebeginizin ve doktor beslenemiyor senden dedi cuma gunu yine bakicam ayni devam ederse alicaz erken dedi almazsak riskli olur diyor napicagimi bilemiyorum
Bi damar varmis aurintilida onda daralma var bebek fazla kilo almaz demisti gecen haftaya kadar skinti yoktu karin cevresi geride kalmis 1 haftada 150 gr almis dedi bebek senden beslenemiyor 3 gun snra yine bakicak gerileme varsa haftaya dogum yaptiricaz riske atamayiz dedibaska doktora gidin hemen asla aldirma demiati bana bir prof .. Senden beslenemiyor derken ? Ultrasonra bir aorun mu cikti anneyle bebek qrasindaki damarlarda mi beslenme skntisi cikti
Cokk sagolun insallah yokturda sag saglim alirim kucagima bebegimiOrgan gelişimi tam ise , bebeğin kilosu az değil canım. 2 kg üzeri doğan bebekler tabi , sağlık problemleri yoksa küvözde kalmıyorlar diye biliyorum...
İnşallah , sağlıkla hayırla kavuşursun meleğine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?