Acilll bakarmisiniz

Busra nur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2019
125
51
48
27
Adetim 15 temmuzda bitti 24.gün bugün pko var duzensiz adet oluyorum sizce varmı yoksa erken mi yaptım pozitif olma ihtimali varmi çok az silik var gibi güneşe bakınca yoksa beyaz çizgisini

20210807_110317.jpg

Eklentiler

• 20210807_105904.webp
    20210807_105904.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 25
  • 20210807_105812.webp
    20210807_105812.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 29
Bende göremedim çok belirgin değil beyaz çizgi de olabilir acaba 1 hafta var negatif çıkması normal mi pozitif olurmu diye sormak için attim

Pco için 24 gün belki yumurtlama bile olmamıştır henüz çok çok erken.

Bende göremedim çok belirgin değil beyaz çizgi de olabilir acaba 1 hafta var negatif çıkması normal mi pozitif olurmu diye sormak için attim
Bu markaya çok güvenmiyorum. Ama bekleyip tekrar yapın başka marlayla.

Pco için 24 gün belki yumurtlama bile olmamıştır henüz çok çok erken.
Belki de olmamış tir ama benm bi kızım var hamileliğini öğrenmeden önce tek belirtim ucuk çıkmıştı ve bu ayda uçuk cıktı tabiki kesinlikle hamilelik belirtisi demiyorum ama kızımda da öyle olunca acaba mi diye sormadan edemedim ve pko da geç yumurtlama diye bisi yok kişiden kişiye değişebiliyor erken yumurtlayan bi çok.kisi var belki bende de öyle olmuş olabilir hayırlısı artık 1 hafta daha beklemeliyim

Bu markaya çok güvenmiyorum. Ama bekleyip tekrar yapın başka marlayla.
Byle msj çok okudum burda nöbetçi eczaneden aldm bugün ve tek marka bu vardı ama bi hafta sonra kan vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı aslında hiç belirtim yok ama uçuk cıktı diye yaptım birde korunmadik diye

Byle msj çok okudum burda nöbetçi eczaneden aldm bugün ve tek marka bu vardı ama bi hafta sonra kan vermeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı aslında hiç belirtim yok ama uçuk cıktı diye yaptım birde korunmadik diye
Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama ben kendi tecrübeme dayanarak bu testi tavsiye etmiyorum. Daha belirgin çizgi gördüm bu testte ama yoktu en sağlıklısı kan testi dediğiniz gibi.

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama ben kendi tecrübeme dayanarak bu testi tavsiye etmiyorum. Daha belirgin çizgi gördüm bu testte ama yoktu en sağlıklısı kan testi dediğiniz gibi.
Aynen kan testi en doğrusu ama işte insan merak edip yapıyor bakalım hakkımız da hayırlısı allah hiç olmayana versin tek duam sonra da bana 🙏

En kısa zaman da olur inşallah çok zor bi durum çok iyi biliyorum ve anlıyorum Allahım tüm isteyenlere hak edenlere bi an önce versin inşallah ve banada ikinciyi 🤭🥰🙏

Back
X