Premature Bebekler ACILLL BEBEGININ PDA SI ACIK OLAN ANNELER YARDIM

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

tanem7777

Guru
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
579
235
303
34
Mrb anneler 35 haftalik dogum yaptim dogum yapali bir hafta olduk ve nefes almakta bebegim zorlaniyordu o yuzden kuveze aldilar eko cekmisler ve sonucunda bebegimin pda damari acikmis o yuzden zor nefes aliyormus suan.agzindan.oksijene bagli PDA acikligi bebek dogdugunda kendiliginden kapanirmis suan bizim kapanmadigi icin ilac tedavisine basladik 9 gunluk bi tedavi dediler eger ilac tedavisi ile gecmez ise acik kalp ameliyati ile kapaticaklar siz boyle bisi yasadiniz mi yardim edin nasil bir donem nasil bir evre bu PDA ACIKLIGI

Meraba cnm benim bebegimde 30 haftalik dogdu ve ayni sorunu yasadik aciklik ilk ilac tedavisinde kapabmadi ustune iki kere daha ilac tedavisi uygulandi ve kapandi merak etme korkulacak bisey yok doktor kapanmazsa anjiyo tarzi bi uygulamayla kapatilabilecegini onemli bi sorun olmadigini soylemisti bize simdi bebegim birbucuk yasinda insallah sende bu gunleri tez vakitte atatirsin cnm cok dua et icini ferah tut bu gunlerde gelip geciyo

Merhaba bende 35 haftalık doğum yaptım benim bebegimdede pda var 30 gün yogun bakımda kaldı ilaçla kapanmadi kontrolleri gidiyoruz şimdilik lasix kullanıyoruz hergün 2220 gr doğdu suan 2 buçuk aylık ve 3 kilo yeni oldu mamayla besleniyor sütum kesildiği için bana kilo alması az gibi geliyor bilgisi olan arkadaşlardan yardım bekliyorum

mrb tanem7777 ben de senin gibi 35haftalik doğum yaptım kızım da asd vsd ve pda vardı 2,5aylıkken anjio yapıldı ve pda kapandı ama benim kızımın daha asla birsürü problemi var takma kafana tek o sorunu varsa sütün gider allah korusun ve benim kızım 78gün yoğun bakımda kaldı ve şimdi 1,5yaşında ve yine yogun bakımda 3haftadır öpe koklaya gönderdim ameliyata ve hala kucağım boş hala uyanmadi ameliyattan sonra bekliyorum dua edin

Arkadaşlar kalp problemi olan bebekler geç gelişir ama yaşına girene kadar diğer yaşıtlarina yetişiyor merak etmeyin

İnşallah iyilesir yavrun rabbim acil şifalar versin hic bir anneyi evladiyla imtihan etmesin inşallah
duaların için çok teşekkür ederim ama benim meleğim cennete uçtu

Çok üzuldum cnm rabbim sabir versin sana, yavrun senin öbür dunyada kurtaricin olacak, melek geldi bu dünyanin hicbi pisligine bulasmadan gunahsiz melek gitti başin sağolsun.

Meraba cnm benim bebegimde 30 haftalik dogdu ve ayni sorunu yasadik aciklik ilk ilac tedavisinde kapabmadi ustune iki kere daha ilac tedavisi uygulandi ve kapandi merak etme korkulacak bisey yok doktor kapanmazsa anjiyo tarzi bi uygulamayla kapatilabilecegini onemli bi sorun olmadigini soylemisti bize simdi bebegim birbucuk yasinda insallah sende bu gunleri tez vakitte atatirsin cnm cok dua et icini ferah tut bu gunlerde gelip geciyo
Merhabalar aradan uzun zaman gecmis ama benim bebegimdede ayni durum var sizin bebeginizde iyilesme tedavi nasil oldu acaba kuvezde vs kaldimi

Back
X