Bebek Beslenmesi acilll bebek güneş kremi tavsiyesi lütfen!!

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

atinese

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
99
2
36
İzmir
mrb kızlar
haftaya 1 haftalık tatıle gıdıcez 15aylık oglum ıcın hangı gunes kremını almalıyım?
bez problemıyle nasıl basa cıkıcam? 2 tane sızdırma mayomuz var bunlar yeterlı olur mu acaba,
almam gereken onlemler tavsıyelerınız varsa deneyımlı annelerden beklıyorum ltfn:61::61::61:

cnm gunes kremlerınden sebamedı önerıyorum cocuklar ıcın özel olanı varmı bılmıyorum ama ben 18 aylık ogluma hatta gecen yazda 6 aylıkken onu kullanmıstım hıc sıkıntı yasamadım. tatıl ıcınde bı tavsıyem yok aslında bıraz zorluk cekılıyor ama yapacak bırsey yok, yanımıza arabalarımızı ve en sevdıgı oyuncaklarımızı aldık baya oyaladı benım sıpayı...

tsk ederım pekı bez sorunuyla nasıl basa cıktınız acaba mayo bebek bezlerı kullanıslı mı ıse yarıyor mu

cok tsk ederım tavsıyenız ıcın huggıes swimmers alıcam, fakat bebe kremınde bıraz kararsız kaldım nıvea'nın da iyi oldugunu soyluyolar, oglum beyaz tenlı hassas bır cıldı var 1 hafta da cok yanıpta canı yansın ıstemıorum hıc

sebamed daha iyidir nivea dan benim oglumda beyaz mümkün oldugunca güneşin dik geldigi saatler çıkartmamak lazım.bebekle tatilin o dezavantajları var.3 saate bir yenilersen kremi birşeycik olmaz şapkasıda bebişin başında olsun iyi tatiller

nivea alman malı güzel ama sebameti daha çok öneriyorlar... iyi tatiller bu arada....

selam bende nivea kullanıyorum kızımın cildi çok hassas hem hiç tahriş etmedi hemde gayet iyi koruyor. ama ben yüzüne sürmedim istersen yüzüne sürmek için eczaneden özel bir şey al denize sokarken bile şapka tak başına güneş geçmesin deniz simidi almanı tavsiye ederim kolluk için biraz küçük iyi tatiller size

tsk ederım arkadaslar yuzu ıcın ezcaneden dermokozmatık bı urun almayı dusunuyorum, bır de güneşlıklı bır denız sımıdı aldım o da korur sanırım

BABEnin pediatrisi var bebekler için 50 faktör ben onu kullanıyorum 9 aylık bebeğim çok araştırdım tavsiye edilen bir ürün her eczanede bulunmuyor ama tavsiye ederim iyi tatiller

Çocuğunuza güneş kremi sürmeyin! - Acemi Anne- ntvmsnbc.com

Güneş Kremlerinin Sadece %8'i Güvenli

Biz de tatile gidicez Ağustos ortası,oğlum yaşını yeni doldurmuş olacak.Bu yüzden araştırma yaptım 2 markada karar kıldım,coppertone ve mustela (2. linkteki bilgilere göre ciltte bıraktığı hasar olarak numaralandırmada düşük numaralarda).Ama 11-17 arası güneşe çıkarmayacağım,sabah güneşi faydalı o yüzden pek sürmeyi düşünmüyorum.Mecbur kalınca mineralli olan bir kurem alacağım yani müstela.
Bir de böyle bir site var,burada numaralandırmaları var.Alacağınız ürünün derecesi araştırma yapabilirsiniz.

Environmental Working Group's 2011 Sunscreen Report | EWG's Skin Deep

"select a band" dan markayı
"select a type" den de "Beach & Support Sunscreens" seçeneğini seçiyoruz...

canım en iyisi sebomed diyolar da fiyatının 50 tl olduğunu duyunca ben vazgeçtim almaktan..garnier 50 faktör aldım..zaten sadece tatilde kullandım ben..1 hafta filan..faktör meselesine de çok takmamak gerekiyomuş..bu konuyu araştırırken bi sitede okumuştum faktörü düşük olanı tercih edin.....faktör yükseldikçe kimyevi madde konsantrasyonu da artıyormuşş..ama daha sık kullanın diyordu yani 50 faktörü 4 saatte bir, 35 faktörü 2 saatte bir gibi mesela..

sonuç olarak ben garnier 50f aktör aldım..memnun kaldım..

arkadaslar tavsıyelerınız ıcın cok tsk ederım hepsını arastırdım cok yardımı oldu sagolun tekrar, doktorlarda 30 faktorlu olanları tavsıye edıolar en son olarak vıch gunes kremını almaya karar verdım yalnızca eczanelerde satılıyor 45 tl cıvarı , baktım kı nıvea sebamed falanda 35 tl cıvarında fazla bır fıyat farkıda yok hem dermotolojık bır urun yogun nemlendırı ozellıgının yanı sıra gunes lekesı olusumunu da engelıormus ben normaldede kendım ıcın vıch'nın kremlerını ve temızleyıcısını kullanıyorum zaten

canım en iyisi sebomed diyolar da fiyatının 50 tl olduğunu duyunca ben vazgeçtim almaktan..garnier 50 faktör aldım..zaten sadece tatilde kullandım ben..1 hafta filan..faktör meselesine de çok takmamak gerekiyomuş..bu konuyu araştırırken bi sitede okumuştum faktörü düşük olanı tercih edin.....faktör yükseldikçe kimyevi madde konsantrasyonu da artıyormuşş..ama daha sık kullanın diyordu yani 50 faktörü 4 saatte bir, 35 faktörü 2 saatte bir gibi mesela..

sonuç olarak ben garnier 50f aktör aldım..memnun kaldım..

bebeginiz icin maddi durumunuz el verdikce en iyisi kullanilmali. ayrica sadece tatil zamani degil gunes isiginin oldugu tum zamanlarda (kis mevsimide dahil) kesinlikle yuksek korumali bir gunes kremi kullanilmali. bu konuyu arastirirken belliki sadece isinize gelenleri onaylamissiniz.

merhaba,
güneş kremi seçerken nelere dikkat etmeli bebeği ne kadar güneşte bırakmalı konulu bir yazı yazdım, annelere faydalı olabilir görüşü ile burada paylaşıyorum sevgiler,
Güneş

http://gunesanne.com/?p=64
keyifli okumalar

kızlar 50 faktör çok mu fazla sizce?..sonuçta d vitaminine çok ihtiyaçları var..
ben 30 faktör düşünüyorum..

Çocuğunuza güneş kremi sürmeyin! - Acemi Anne- ntvmsnbc.com

Güneş Kremlerinin Sadece %8'i Güvenli

Biz de tatile gidicez Ağustos ortası,oğlum yaşını yeni doldurmuş olacak.Bu yüzden araştırma yaptım 2 markada karar kıldım,coppertone ve mustela (2. linkteki bilgilere göre ciltte bıraktığı hasar olarak numaralandırmada düşük numaralarda).Ama 11-17 arası güneşe çıkarmayacağım,sabah güneşi faydalı o yüzden pek sürmeyi düşünmüyorum.Mecbur kalınca mineralli olan bir kurem alacağım yani müstela.
Bir de böyle bir site var,burada numaralandırmaları var.Alacağınız ürünün derecesi araştırma yapabilirsiniz.

Environmental Working Group's 2011 Sunscreen Report | EWG's Skin Deep

"select a band" dan markayı
"select a type" den de "Beach & Support Sunscreens" seçeneğini seçiyoruz...
kaç faktör olduğunu belirtmemişsiniz

Back
X