Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım en iyisi sebomed diyolar da fiyatının 50 tl olduğunu duyunca ben vazgeçtim almaktan..garnier 50 faktör aldım..zaten sadece tatilde kullandım ben..1 hafta filan..faktör meselesine de çok takmamak gerekiyomuş..bu konuyu araştırırken bi sitede okumuştum faktörü düşük olanı tercih edin.....faktör yükseldikçe kimyevi madde konsantrasyonu da artıyormuşş..ama daha sık kullanın diyordu yani 50 faktörü 4 saatte bir, 35 faktörü 2 saatte bir gibi mesela..
sonuç olarak ben garnier 50f aktör aldım..memnun kaldım..
kaç faktör olduğunu belirtmemişsinizÇocuğunuza güneş kremi sürmeyin! - Acemi Anne- ntvmsnbc.com
Güneş Kremlerinin Sadece %8'i Güvenli
Biz de tatile gidicez Ağustos ortası,oğlum yaşını yeni doldurmuş olacak.Bu yüzden araştırma yaptım 2 markada karar kıldım,coppertone ve mustela (2. linkteki bilgilere göre ciltte bıraktığı hasar olarak numaralandırmada düşük numaralarda).Ama 11-17 arası güneşe çıkarmayacağım,sabah güneşi faydalı o yüzden pek sürmeyi düşünmüyorum.Mecbur kalınca mineralli olan bir kurem alacağım yani müstela.
Bir de böyle bir site var,burada numaralandırmaları var.Alacağınız ürünün derecesi araştırma yapabilirsiniz.
Environmental Working Group's 2011 Sunscreen Report | EWG's Skin Deep
"select a band" dan markayı
"select a type" den de "Beach & Support Sunscreens" seçeneğini seçiyoruz...
kaç faktör olduğunu belirtmemişsiniz