acilll burun tıkanıklığı

ysmnynr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2007
49
0
86
İstanbul
senağlamaKızlar 35+4 günlük hamileyim burnumda önceden et vardı gebelikten sonra kilo alımıyla birlikte şişme ve tıkanıklık oldu rahat nefes alamıyorum yaklaşık bir aydır bu sorunu çekiyorum sanki grip olmuşumda tıkanıkmış gibi şimdi genel anestezi alırsam uyanmamda bu etki eder mi uyanamam diye çok korkuyorum sipinal anestezi olucam ama ani tansiyon yükselmesinde uyutuyolarmış başıma gelir diye korkuyorum bu sorunu yaşayan var mı cevaplarınızı bekliyorum

canım benimde alerjim var bahara şuan dediğin gibiyim burunum tamamen tıkalı ağzımdan bile güçlükle nefes alabiliyorum ama yapılabilecek hiç birşey yok baya az kalmış doğumuna doktoruna sor istersen ameliyat için olmazsa birkaç hafta daha dayanmaya çalış canım

ben dayanırım da bebiş dayanmayacak gibi çıkmak istiyor. Başka kimse de cevp yazmamış yaaa heralde bir tek ikimiz bu sorunu çekiyoruz.

öyle gibi canım bende çok fazla hapşuruyorum bazen burunda tıkalı olunca nefes alamıyorum o da yazık gerinidikçe geriniyo birazda canımı yakıyor ama yapacak bişey yok o da haklı rahatı olmuyor

benimde tıkanıklığım var. hele geceleri beter oluyor. ama yapacak bişi yok sabır arkadaşlar

kızlar perşembe günü gün alıyorum umarım hemen alıyoruz demez şu sancı makinasına giricem ilk kez burnum hala tıkanık doktorum gebelikten dolayı ses tellerinde bile şişlik olur merak etme dedi ama narkozu söylemedi hiç burnunda eti olupda amlyat olan yok heralde ben olayım size anlatırım.

Back
X