Acilll ‼️ Hamile olduğunu bilmeden zolax içmek

161616

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2023
9
1
1
27
Kızlar mantar tedavisi görüyorum zolax 100/7tablet verdi doktorum exagyn fitil birde dört gündür kullanıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim gebelik kategorisinde zolax d de yer alıyor çok korkuyorum bebek zarar görür mü exagyn de düşük tehlikesi yazıyor bilgisi olan lütfen yazabilir mi

Kuaförüm hamile olduğunu bilmeden smar testi yaptırmış, tatilde havuzda hoplayıp zıplamis, zayıflama ilacı kullanmış, birde aynı marka mi bilmiyorum ama fitil kullanmış. Şuan 5-6 aylık hamile bebek te sağlıklı Rabbım nasip ettimi sorun olmuyor

Haklısın canım inşallah hiç bir sorun olmaz bende de dua eder misiniz lütfen

Doğumdan sonra da görülebiliyor bunların sıkıntıları, bir tanıdığım sigara ve alkol kullanıyordu hamileliğinde. Çocuk sağlıklı doğdu ama çok geç konuştu, hala bazı kelimeleri tam çıkaramıyor ve 4. sınıfa gittiği halde okuma yazma öğrenemiyor.

Bir doktora görünün yine de, inşallah sorun olmaz.

İnşallah kötü şeyler olmaz Rabbım herkesin evladına sağlık versin inşallah

Canım çok geçmiş olsun gebelikte ben fitil kullanmıştım bazı şikayetlerim için ama ağızdan bir şey almadım inşallah sen ve bebeğin iyisindir dikkat et

Merhaba abla zolax kullanmışsınız Bende hamile oldgumu bilmeden kullandim zararını gördünüz mü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…