mrb herkese sormak istedigim sorular var hamileligimin 23. Haftasındayım ve herseyim normal 2 li 3 lu test cinsiyeti bile belli ama şu 3 gündür benim elim ayagım tıtrıyor ve cok kötü oluyorum halsizlik yorgunluk her uzanayım dedgımde uyuyup kalıyorum kalktıgımda çok kötü oluyorum neden uyudum vesaire gibi...
Neyse doktorum bana 15 haftalıkken falan gyno ferro sanol kapsül hapı vermişti kullanmıyordum içinden sadece 3 tane fln kullanmısımdır aç karnına ama bu ay muayene gıttgımde hersey normal oldugunu ve bu ıalcı kullandııgmı sordu kulanıyorum dedımama hap almak
istemedegım ıcındı ama 3 gudnur kotu oluyorum elım ayagım tıtrıyor acaba bu hapı kullanmaya artık başlasammıkı bebegede kan gıttgı için kansızlık falan olabılırmımkı bende ne yapmalıyım doktoruma danışamıyorum çünkü yenı gıttgımde yalan soyledım kullanıyorum dıe devam et demıstı.... Bu hap ne işe yarıyor aslında yardım edın koutyummm((
o ılac degıl arkadasım vıtamın demır yanı bebegının gelısmı ıcın cokcok gereklı ayrıca dogumdan sonra kaybedecegın kanı sımdıden takvıye ıcın .tabıkı ondan olabılır tansıyonun dusuyor olabılır ve son olarak seker problemın olabılır gebelıge has bunlara dıkkat et
mrb herkese sormak istedigim sorular var hamileligimin 23. haftasındayım ve herseyim normal 2 li 3 lu test cinsiyeti bile belli ama şu 3 gündür benim elim ayagım tıtrıyor ve cok kötü oluyorum halsizlik yorgunluk her uzanayım dedgımde uyuyup kalıyorum kalktıgımda çok kötü oluyorum neden uyudum vesaire gibi...
neyse doktorum bana 15 haftalıkken falan gyno ferro sanol kapsül hapı vermişti kullanmıyordum içinden sadece 3 tane fln kullanmısımdır aç karnına ama bu ay muayene gıttgımde hersey normal oldugunu ve bu ıalcı kullandııgmı sordu kulanıyorum dedımama hap almak
istemedegım ıcındı ama 3 gudnur kotu oluyorum elım ayagım tıtrıyor acaba bu hapı kullanmaya artık başlasammıkı bebegede kan gıttgı için kansızlık falan olabılırmımkı bende ne yapmalıyım doktoruma danışamıyorum çünkü yenı gıttgımde yalan soyledım kullanıyorum dıe devam et demıstı.... bu hap ne işe yarıyor aslında YARDIM EDIN KOUTYUMMM((
mrb herkese sormak istedigim sorular var hamileligimin 23. Haftasındayım ve herseyim normal 2 li 3 lu test cinsiyeti bile belli ama şu 3 gündür benim elim ayagım tıtrıyor ve cok kötü oluyorum halsizlik yorgunluk her uzanayım dedgımde uyuyup kalıyorum kalktıgımda çok kötü oluyorum neden uyudum vesaire gibi...
Neyse doktorum bana 15 haftalıkken falan gyno ferro sanol kapsül hapı vermişti kullanmıyordum içinden sadece 3 tane fln kullanmısımdır aç karnına ama bu ay muayene gıttgımde hersey normal oldugunu ve bu ıalcı kullandııgmı sordu kulanıyorum dedımama hap almak
istemedegım ıcındı ama 3 gudnur kotu oluyorum elım ayagım tıtrıyor acaba bu hapı kullanmaya artık başlasammıkı bebegede kan gıttgı için kansızlık falan olabılırmımkı bende ne yapmalıyım doktoruma danışamıyorum çünkü yenı gıttgımde yalan soyledım kullanıyorum dıe devam et demıstı.... Bu hap ne işe yarıyor aslında yardım edın koutyummm((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?