- 24 Ağustos 2020
- 198
- 78
- 48
- 26
- Konu Sahibi canselilham
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evettt hamilesin gözün aydınHamilemiyim lütfen cevap
İkinci çizgi görünüyor.Hamilemiyim lütfen cevap
Yok kuruma çizgisi değil anında çıktı çizgi kan testi vemrye gidiyorum bakalım hayırlısı inş 4 gün var günüme ama ben çatlatma iğnesi vurumdum ondan mı ki erken çıktı testeİkinci çizgi görünüyor.
Tebrik ederim
Kuruma çizgisine benzetemedim.
Regliye 2-3 gün mü var.
İğnenin kaçıncı günüYok kuruma çizgisi değil anında çıktı çizgi kan testi vemrye gidiyorum bakalım hayırlısı inş 4 gün var günüme ama ben çatlatma iğnesi vurumdum ondan mı ki erken çıktı teste
Tebrik ederim canım Allah gönlüne göre versin sağlıkla al bebeğini kucağınaYok kuruma çizgisi değil anında çıktı çizgi kan testi vemrye gidiyorum bakalım hayırlısı inş 4 gün var günüme ama ben çatlatma iğnesi vurumdum ondan mı ki erken çıktı teste
Bencede gebelik varHamilemiyim lütfen cevap
Amin inşallah hayal kırıklığına uğramam kan verdim 1 saat sonra çıkıcak 2 senedir görmediğim çizgiyi gördüm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşTebrik ederim canım Allah gönlüne göre versin sağlıkla al bebeğini kucağına
Regli zamanının olduğu belli hafif silik.
Ama çizgi net belli.cok sevindim.
verdim kanı 1 saate çıkıcak inşallahBencede gebelik varkan verin sonucu paylaşın merak ettim
![]()
6 günüİğnenin kaçıncı günü
Varmı yokmu belli değil varsada inşallah allah razı olsjnHayırlısı olsun sağlıkla gelsin inşallah![]()
Ozaman bu iğne etkisi canım maalesef iğnenin 14.gününe kadar yalancı pozitif verir testler ovitrelle iğneden bahsediyoruz dimi6 günü
Evet o iğne anladım kan testi verdim sonucu bekliyelim biOzaman bu iğne etkisi canım maalesef iğnenin 14.gününe kadar yalancı pozitif verir testler ovitrelle iğneden bahsediyoruz dimi
iğne vurulmussun sanırım catlatma iğnesinin etksii 14 günde vucuttan cıkıyor suan ki iğnenin etksii olabilirYaa gerçekten mi![]()
Anladım canım sonuç kaç çıkarsa çıksın şuan gebelik nedenli değil insan böyle heves ediyor sonra hüsrana uğruyor inşallah 14.gün geldiği zamanda böyle güzel çift çizgiler görürsünEvet o iğne anladım kan testi verdim sonucu bekliyelim bi
Anladım canım sonuç kaç çıkarsa çıksın şuan gebelik nedenli değil insan böyle heves ediyor sonra hüsrana uğruyor inşallah 14.gün geldiği zamanda böyle güzel çift çizgiler görürsün
Çıkmamış dimiAnladım canım sonuç kaç çıkarsa çıksın şuan gebelik nedenli değil insan böyle heves ediyor sonra hüsrana uğruyor inşallah 14.gün geldiği zamanda böyle güzel çift çizgiler görürsün
Yok henüz sonuç kısmı boş duruyor e nabızdan da kontrol et bi istersenÇıkmamış dimi
5 yazan yer değil mi kiYok henüz sonuç kısmı boş duruyor e nabızdan da kontrol et bi istersen