Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu test gebe olana da pozitif olmayana da o yüzden yorum yapamıyoruz.Az önce days doktor test sonucum bu çıktı adetim 6 7 gün gecikti siz pozitif mi
Evet canım.bak bu daha yakınBu test gebe olana da pozitif olmayana da o yüzden yorum yapamıyoruz.
pozitif zaten de doğru mu değil mi onu bilemiyoruz awox marka alın. Ben bu marka yüzünden bir hafta kendime gelemedimEvet canım.bak bu daha yakın
14 aydır bebek istiyorduk .umudum azalmaya başlamıştı 37 yaşıma da girince tabi tam sevinemiyorumpozitif zaten de doğru mu değil mi onu bilemiyoruz awox marka alın. Ben bu marka yüzünden bir hafta kendime gelemedim
Teste göre pozitif ama malesef yalancı pozitiflik çıkarabilen bir test daha iyi markayla deneyin veya direkt kan verin baya gecikme olmuş en iyisi kan vermekAz önce days doktor test sonucum bu çıktı adetim 6 7 gün gecikti siz pozitif mi
İnşallah bitanem silik galan değil gibi çok net.siz de bi daha bakınGayette pozitif gözüküyor. Yarın ilk işiniz eğer fırsatınız varsa kan verin. Hayırlı olsun![]()
Teste göre pozitif ama malesef yalancı pozitiflik çıkarabilen bir test daha iyi markayla deneyin veya direkt kan verin baya gecikme olmuş en iyisi kan verme
Test anında iki çizgi çıktı anında amaGayette pozitif gözüküyor. Yarın ilk işiniz eğer fırsatınız varsa kan verin. Hayırlı olsun![]()
Tatlım baya belirgin bi çizgi yalancı pozitif olduğunu sanmıyorum açıkçası silk falan değil çünkü en iyisi sen bi kan testi yap değerleri takip etAz önce days doktor test sonucum bu çıktı adetim 6 7 gün gecikti siz pozitif mi
Evet canım adetim 6 7 gün geçti.o kadar negatif görmeye alışmıştım ki testi kenara attım.sabah ilk idrarla yaparım dedim .ama ypay zeka 6 7 gün geçtiyse belli olur saat önemli değil deyince 11.30 gibi testi yaptım.hemen bu şekilde olduTatlım baya belirgin bi çizgi yalancı pozitif olduğunu sanmıyorum açıkçası silk falan değil çünkü en iyisi sen bi kan testi yap değerleri takip et
İnşallah hersey gönlünce olur baya da belirgin bi çizgi gerçekten kan testi ver en iyisi kafan rahatlarEvet canım adetim 6 7 gün geçti.o kadar negatif görmeye alışmıştım ki testi kenara attım.sabah ilk idrarla yaparım dedim .ama ypay zeka 6 7 gün geçtiyse belli olur saat önemli değil deyince 11.30 gibi testi yaptım.hemen bu şekilde oldu
Yarın veeyim evet canımİnşallah hersey gönlünce olur baya da belirgin bi çizgi gerçekten kan testi ver en iyisi kafan rahatlar