Acilll kedim ölüyor

meryemd

Kudüs Lenaa
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2013
4.526
2.099
178
Lutfe acil bilgi verin adkadaslar
Yeni bir yavru kedi bulmuştum ilk gun normaldi sinra ikinci gub iştahsızlık vardi bu sabah ise bayginlik halinde inleme sesleri cikariyor gozlerini açabiliyor su an oyle bu gun oyle bir saat ki veterinerlerin acilmasini bekliyorum ama o kadar caresiz haldeyim ki su an nw yapabilirim

Ne rahatsizligi oldugunu bilemezsiniz ki veterinere goturmekten baska care yok vakit kaybetmemek acisindan veterinere simdi gidin acilmasini bekleyin acilir acilmaz gosterirsiniz yolda vakit gecmemis olur

Of 153 aradim 8.30 da açılıyor dediler ozeller 10 da by kedi acidan inliyo :(

Ne rahatsizligi oldugunu bilemezsiniz ki veterinere goturmekten baska care yok vakit kaybetmemek acisindan veterinere simdi gidin acilmasini bekleyin acilir acilmaz gosterirsiniz yolda vakit gecmemis olur
Taksi ile gidicem cok yakin saat 10 da aciliyormus 153 aradjm 8.30 da yardim edeceklermis ama ne olmus olabilir bir kedi neden inler qci ceker koma mi havale mi ates mi olum acisi mi ne bu duymaya dayanamiyorum :(

Kac gunluk? Direk sut falan vermediniz degil mi? Sicak tuttunuz mu? Tuvaletini kendi yapabiliyor mu? Eger yapamiyorsa karnina masajla disari cikmasini sagladiniz mi? Yani sorunu belki sokaktan kaptigi bir enfeksiyonda olabilir..cok gecmis olsun. Siz simdilik sevin cocugu biraz stresi azalir veteriner gorene kadar

Kac gunluk? Direk sut falan vermediniz degil mi? Sicak tuttunuz mu? Tuvaletini kendi yapabiliyor mu? Eger yapamiyorsa karnina masajla disari cikmasini sagladiniz mi? Yani sorunu belki sokaktan kaptigi bir enfeksiyonda olabilir..cok gecmis olsun. Siz simdilik sevin cocugu biraz stresi azalir veteriner gorene kadar
Tecrubem var hepsini yaptim sut vermedim ama disada hep sut vermisler ishaldi zaten princ lapasi ile geçirmeye calisiyordum

Soyle bi sirun var bakamiyorum sesini duymak psikolojimi bozuyor caresiz bir sekikde bekliyorum sanki o da ölümü bekliyor aci icinde bagiriyor inliyor

Su anda beklemekten baska yapabilecegin birsey yok meryem cunku mudehale edemezsin.
Ishali var mi?Beyaz ip gibi diski cikiyor mu ?
O aci cekmesine bakamamayi bende biliyorum.Odadan uzaklas.Kediler sanci,aci,agri cekerlerken yalniz olmak isterler.Ara ara bak insallah yasiyorsa fazla sarsmadan gotur hemen.Insallah yasatirsin :(

Su anda beklemekten baska yapabilecegin birsey yok meryem cunku mudehale edemezsin.
Ishali var mi?Beyaz ip gibi diski cikiyor mu ?
O aci cekmesine bakamamayi bende biliyorum.Odadan uzaklas.Kediler sanci,aci,agri cekerlerken yalniz olmak isterler.Ara ara bak insallah yasiyorsa fazla sarsmadan gotur hemen.Insallah yasatirsin :KK43:
Vicdan azabi cekiyordum biraz rahatladım yalniz olmak istemeleri kinusunda çünkü hicbir sekilde yaninda olamiyorum :( ip gibi bir şey cikmadi ama hep ishaldi uc gundur kan falan da yoktu zaten cok zayif da bir kediydi
153 ise ozellerden daha erken hizmet veriyor bes dakika sinra tekrar arayacagim bakalim

Vicdan azabi cekiyordum biraz rahatladım yalniz olmak istemeleri kinusunda çünkü hicbir sekilde yaninda olamiyorum :KK43: ip gibi bir şey cikmadi ama hep ishaldi uc gundur kan falan da yoktu zaten cok zayif da bir kediydi
153 ise ozellerden daha erken hizmet veriyor bes dakika sinra tekrar arayacagim bakalim
Sonuc ne oldu bizede bildirin lutfen...cok gecmis olsun

Vicdan azabi cekiyordum biraz rahatladım yalniz olmak istemeleri kinusunda çünkü hicbir sekilde yaninda olamiyorum :KK43: ip gibi bir şey cikmadi ama hep ishaldi uc gundur kan falan da yoktu zaten cok zayif da bir kediydi

Vicdan azabi cekme.Benim kedim 15 yasinda ve 2 gun iyiyse 3 gun hasta.Iyi oldugu gunler yanimizda oturur ama biraz halsiz olsun evin belirli gozden uzak yerleri vardir.Orda yatarHatta 2 yil once agir bir hastalik gecirdiginde.Koltugun altindan 2 hafta boyunca cikmadi.O yuzden rahat birakmak en iyisi...Ve o kotu senaryoyu dusundukce sanirim bende gormeye dayanamam diyorum ve umarim aci cekmeden ve ben gormeden ne olacaksa olsun diye dua ediyorum.
Tam tani koymamakla beraber bir ihtimal parazit olabilir diyorum.Sokaktan oyle bi yavru kedi almistim eve.Veteriner damar bulamamisti sadece kemik ve deri vardi kani kalmamis bu hayvanin demisti ve aci cekmeden rahatlayarak olsun diye serum baglamisti.Allahin mucizesi o hayvan yasadi. 5 gun hayvan hasranesinde saatlerce kolunu bukulmesin diye tutup basinda beklemistim. O kurtulduysa her kedi hastaligi yenebilir.Umarim kurtarirsin minigi.

Vicdan azabi cekme.Benim kedim 15 yasinda ve 2 gun iyiyse 3 gun hasta.Iyi oldugu gunler yanimizda oturur ama biraz halsiz olsun evin belirli gozden uzak yerleri vardir.Orda yatarHatta 2 yil once agir bir hastalik gecirdiginde.Koltugun altindan 2 hafta boyunca cikmadi.O yuzden rahat birakmak en iyisi...Ve o kotu senaryoyu dusundukce sanirim bende gormeye dayanamam diyorum ve umarim aci cekmeden ve ben gormeden ne olacaksa olsun diye dua ediyorum.
Tam tani koymamakla beraber bir ihtimal parazit olabilir diyorum.Sokaktan oyle bi yavru kedi almistim eve.Veteriner damar bulamamisti sadece kemik ve deri vardi kani kalmamis bu hayvanin demisti ve aci cekmeden rahatlayarak olsun diye serum baglamisti.Allahin mucizesi o hayvan yasadi. 5 gun hayvan hasranesinde saatlerce kolunu bukulmesin diye tutup basinda beklemistim. O kurtulduysa her kedi hastaligi yenebilir.Umarim kurtarirsin minigi.
Bu cok guzel bir umut oldu bemim icin cok sagolll insallah bu yavru da iyilesir saatlerdir kendinden geçmiş bir halde inliyor
153 aradim geliyorlar eğer onlar gec kalırsa 10 da acilacak veterinere goturucem bekliyorum şimdilik

Bu cok guzel bir umut oldu bemim icin cok sagolll insallah bu yavru da iyilesir saatlerdir kendinden geçmiş bir halde inliyor
153 aradim geliyorlar eğer onlar gec kalırsa 10 da acilacak veterinere goturucem bekliyorum şimdilik

Hadi isin rast gitsin.Bizi de haberdar et mutlaka.

Ayy inşallah iyileşir canım ama devlet gelse bile yinede özele götür derim aşı falan yaptırdnmi acaba ağır falanmi geldi yavru ya

konuyu takibe aliyorum,lutfen bilgilendirin bizi..:cry:

Ishalden ya da atestne yorgun dusmus olabilir.Insalalh iyilesir kedicik lutfen konuyu editleyin :(

Bu yaz iki yavru kediyi kurtardık, çocuklar o 40 derece sıcakta aynı sütü üç gün vermişler, hayanlar ishalden baygındı, özellikle biri çok kötüydü. İshal şurubu, bol su, haşlama tavukla toparladı. Yavrular çok güçlü oluyor, sizinki de iyileşir inşallah. İyi haberleri bekliyorum.

Yolda öldü arkadaslar ben nerde hata yaptim ellerimle besledim isittim sildim sevdim uyuttum ishali icin patates pirinc lapasi et sulari yas mamalar ama olmadi iste bir yerde yanlis yaptım

Almasaydim yasardi belki o kucuk kiz cocuklari daha iyi bakardi belki dayanamadi yavru bir kac saat bike dayanamadi

Yolda öldü arkadaslar ben nerde hata yaptim ellerimle besledim isittim sildim sevdim uyuttum ishali icin patates pirinc lapasi et sulari yas mamalar ama olmadi iste bir yerde yanlis yaptım

Oy benim balım melek olmuş. Sizde hata yok suçlamayın kendinizi lütfen. Bünyesi zayıf düşmüştür, anne sütü almamıştır güçlenecek kadar. Sokaklarda onlarca muhtaç kedi var, yine alırsınız birini. Başınız sağolsun.

Back
X