- 23 Şubat 2022
- 23
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi Esraaaesraa
-
Bu oldugunu baz al adet oluyomus farzet kendini ama bidaki ay ayni sekilde olursa ihmal etme doktora gitArkadaşlar adetim 11 gün önce bitti bı kaç gün önce pembe leke geldi ve bugün artık adet kanaması gibi yoğun gelmeye başladı başına gelen varmı şimdi ben bu olduğumu mu baz alicam bir sonraki ay yoksa ilk oldugumumu
Çok teşekkür ederimBu oldugunu baz al adet oluyomus farzet kendini ama bidaki ay ayni sekilde olursa ihmal etme doktora git
Cok geçmiş olsunÇok teşekkür ederimilk defa geliyor başıma
Teşekkür ederimCok geçmiş olsun
Ara sıra adet erkenden oluyor mevsimsel veya psikolojik olabiliyorArkadaşlar adetim 11 gün önce bitti bı kaç gün önce pembe leke geldi ve bugün artık adet kanaması gibi yoğun gelmeye başladı başına gelen varmı şimdi ben bu olduğumu mu baz alicam bir sonraki ay yoksa ilk oldugumumu
Evet haklisinizAra sıra adet erkenden oluyor mevsimsel veya psikolojik olabiliyor
Görüştüm kist olabilir dedi muayne olucam teşekkür ederimBence 11 gün tekrar adet olmak için erken bir vakit. doktora gözükün derim.
Rica ederim, geçmiş olsun.Görüştüm kist olabilir dedi muayne olucam teşekkür ederim
Birşeye mi üzüldünüzArkadaşlar adetim 11 gün önce bitti bı kaç gün önce pembe leke geldi ve bugün artık adet kanaması gibi yoğun gelmeye başladı başına gelen varmı şimdi ben bu olduğumu mu baz alicam bir sonraki ay yoksa ilk oldugumumu
Genel olarak 2,3 aydır yoğun stresim varBirşeye mi üzüldünüz
Bana üzüntü gibi yüksek derin duygular adete sebep olabiliyorGenel olarak 2,3 aydır yoğun stresim var
Öylemi doğrudur yaBana üzüntü gibi yüksek derin duygular adete sebep olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?