Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr liposuctıon yaptıran varmı, lütfen beni bilgilendirin fiyat,ameliyat öncesi ve sonrası hakkında...yorumlarınızı bekliyorum..))
![]()
kızlarrr liposuctıon yaptıran varmı, lütfen beni bilgilendirin fiyat,ameliyat öncesi ve sonrası hakkında...yorumlarınızı bekliyorum..))
![]()
canım burayı okuyunca şaşırdım sen karın germe ile birlikte lipoda oldum yazmıştın:44: nerene tekrar yaptıracaksın anlamadım
Neredeyse 1 yil once yazmis canim bu yaziyi tarih onu gosteriyor :)
selam kızlar, bu konuyu gecen sene acmıştım. önce sadece lıposuctıon düşünüyordum ama sonradan sadece lıpoyla kurtulamayacagımı anladım. karın germeye karar verdım.. ama bu gidişle bana yanıden lıpo lazım olabılır çünkü tatılde 3 kılo aldım, şuan ameliyat öncesı kılomla aynıyım. yakında diyetisyene gıdıcem. son çarem bu kaldı..![]()
selam kızlar, bu konuyu gecen sene acmıştım. önce sadece lıposuctıon düşünüyordum ama sonradan sadece lıpoyla kurtulamayacagımı anladım. karın germeye karar verdım.. ama bu gidişle bana yanıden lıpo lazım olabılır çünkü tatılde 3 kılo aldım, şuan ameliyat öncesı kılomla aynıyım. yakında diyetisyene gıdıcem. son çarem bu kaldı..![]()
kızlar iştahım felaket acık, bazen karnımda bır fil olduğundan şüphelenıyorum :)))) adacım o ilacın adını bana yazarmısın? bır dönem çok zayıflama hapları kullanmıstım ama verdıgım bır kac kıloyu fazlasıyla gerı aldım. o zamandan berı zayıflayamıyorum. sanırım bu ılaclar yüzünden böyle oldu. artık kısa süreli bırkac kılo vermek yerıne saglıklı olarak diyetısyen eşliğinde zayıflamayı düşünüyorum. bakalım bu sefer basarılı olabılecekmıyım![]()
limoncum ben bir dönem zayıflama ilacı kullandım,şu cinden gelen adını yazmıyorum yasak diye...inanılmaz zayıfladım 1 ayda 7 kilo vermiştim... ama sonraki aldığım kutu sahte çıktı 1 kilo veremedim...çok sahtesi çıkmış birdaha almadım.ilaclara güvenmiyor çok ölen oldu,tek bir tane olsa kullanmam artık.Adanın bahsettiği ne bilmiyorum ada banada özelden adını yaz bakayım arkadaşım ne imiş?
onu bende kullandım, kılo verdım ama çarpıntı, uykusuzluk, bas dönmesı ölüyordum valla, daha sonraları etkı etmemeye basladı, yanı iştahımı kapatmıyordu, vucut alıstı ilaca, bende bıraktım ve verdıgım kıloları fazlasıyla gerı aldım malesef![]()
bende de oldu o yan etkiler evet, bizim boğazımızı tutup spor yapmamız lazım...ya ben seni foto da gördüm sen iyisin