• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Acilll ! lütfen bakarmisiniz??

zero_1987

Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2013
36
18
18
35
İstanbul
Hanimlar 1yasinda kızım var.griptim ve kizimada geçti. Bugün doktor a goturdum antibiyotik verdi. Akşam saat 6gibi antibiyotigi verdim ateşi dusmedigi icin duş yaptirdim ve fitil verdim yine dusmedi. 00:30gibi ateş düşürücü şurup vercektim unutup antibiyotik verdim. Ictiktem sinra aklima geldi.telas yapıp üstüne bi kaşık yoğurt verdim. Bişey olur mu korkuyorum.lutfen yardimci olun...

Bir şey olmaz korkma. 6 saat geçmiş ikisi arasında. Sabaha kadar gözlemle saat kurup kontrol et Ateşini falan. Geçmiş olsun.

Hanimlar 1yasinda kızım var.griptim ve kizimada geçti. Bugün doktor a goturdum antibiyotik verdi. Akşam saat 6gibi antibiyotigi verdim ateşi dusmedigi icin duş yaptirdim ve fitil verdim yine dusmedi. 00:30gibi ateş düşürücü şurup vercektim unutup antibiyotik verdim. Ictiktem sinra aklima geldi.telas yapıp üstüne bi kaşık yoğurt verdim. Bişey olur mu korkuyorum.lutfen yardimci olun...

Geçmiş olsun öncelikle. ..
Birşey olmaz korkma sen ateşini kontrol ett....

yuksek ateste 4 saat araliklarla ibufen oneriyor bizim doktorumuz. bir sey olmaz, korkmayin. bol su icirin; hem atesi hem de ilac etkilerini bol su ile atacaktir bunyesinden idrar yoluyla.

yuksek ateste 4 saat araliklarla ibufen oneriyor bizim doktorumuz. bir sey olmaz, korkmayin. bol su icirin; hem atesi hem de ilac etkilerini bol su ile atacaktir bunyesinden idrar yoluyla.

Geçen ayda ayni böyle hasta oldu kızım. Normalde ağrı kesici olarak calpol kullaniyordum.antibiyotikle beraber peditus ve pedifen verdi pedifen (ağrı kesici) cok yaramadi kızıma calpol kullaniyorum. Insaall ağır gelmez. Sağol tavsiyen için. .

Geçen ayda ayni böyle hasta oldu kızım. Normalde ağrı kesici olarak calpol kullaniyordum.antibiyotikle beraber peditus ve pedifen verdi pedifen (ağrı kesici) cok yaramadi kızıma calpol kullaniyorum. Insaall ağır gelmez. Sağol tavsiyen için. .

rica ederim, panik yapacak bir sey yok. odasini bol bol havalandir ve atesi yukselir ise ustunu ortme - sadece body ile yatir. en kotu 39,5 gectiginde aklinda olsun banyo havlusunu islat ve cocugu cirilciplak buna sar, kurula body giydir gene sadece. ama bol su her daim!!!!

Canım 112 yi ara danış böle durumlarda yardımcı olabilecek hekimlere bağlıyolar. Ama korkma bişey olmaz verdiğin antibiyotik hangisi

urcan, post: 44606840, member: 269576"]rica ederim, panik yapacak bir sey yok. odasini bol bol havalandir ve atesi yukselir ise ustunu ortme - sadece body ile yatir. en kotu 39,5 gectiginde aklinda olsun banyo havlusunu islat ve cocugu cirilciplak buna sar, kurula body giydir gene sadece. ama bol su her daim!!!![/QUOTE]

Sağol canım şuan derin uyuyor. Ateşi 38.2.petegi kapatcam artik:KK1:

E="Hifaa, post: 44606841, member: 726525"]Canım 112 yi ara danış böle durumlarda yardımcı olabilecek hekimlere bağlıyolar. Ama korkma bişey olmaz verdiğin antibiyotik hangisi[/QUOTE]

Sağol canım. Aramadim siz böyle diyince içim rahatladi eltimlerede sordu.onlarda 6saat geçtiği için bişey olmaz dediler. Kullandigim antibiyotik klamakos bid

urcan, post: 44606840, member: 269576"]rica ederim, panik yapacak bir sey yok. odasini bol bol havalandir ve atesi yukselir ise ustunu ortme - sadece body ile yatir. en kotu 39,5 gectiginde aklinda olsun banyo havlusunu islat ve cocugu cirilciplak buna sar, kurula body giydir gene sadece. ama bol su her daim!!!!

Sağol canım şuan derin uyuyor. Ateşi 38.2.petegi kapatcam artik:KK1:[/QUOTE]
sifasi haktan olsun, husuyla uyusun :KK31:

Canım klamoks etkisi çok yüksek olan bir ilaç değil yeterli zaman da geçmiş inşallah bişey olmaz. Allahım şifa versin prenses e inşallah. Şimdi nasıl

Atesi varsa dönüsümlü surup icir bz genelde calpol ve pedifen yapiyrz 4s satte bir donüsümlü olarak ates devam edrse oyle yapin dedi doktor

Canım klamoks etkisi çok yüksek olan bir ilaç değil yeterli zaman da geçmiş inşallah bişey olmaz. Allahım şifa versin prenses e inşallah. Şimdi nasıl

Evet dediğin gibi bugün dr.fa öyle dedi.gecen ayda böyle hastalanmisti ayni antibiyotigi kullandim güzel ictiyse yuksek dozlu baska bisey vermeye gerek yok dedi ama bu ateş beni korkutuyo hic mi biri yaramaz.37.5 38.5ta gifip geliyoruz.bana zeynep Kamil yolu göründü gibi..

Fitil verdim sonra pedifen sonrakine calpol vericem.duser inşaallah. Sagolun ya fikirleriniz için:KK42:

Cok gecmis olsun bu aralar salgin var canim gecen gün oglumda ateslendi fitil verdim calpol icirdim sükür gecti devam etmedi.
Insallah hemencik iylesir bebegn gecms olsun tekrardan

Korkma bişey olmaz

Back
X