Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar acilll dün beta 310 çıktı bugun doktors fittim yarn tekrar kan vericem ama kahverengi akıntı başladı koyu sekılde azar azar düşğyormu nabıcam kütfen bilen hanımlar yardımcı olurmusunuz
Kızlar acilll dün beta 310 çıktı bugun doktors fittim yarn tekrar kan vericem ama kahverengi akıntı başladı koyu sekılde azar azar düşğyormu nabıcam kütfen bilen hanımlar yardımcı olurmusunuz
hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar kadın odpuma git dıyorlar fakat bugun gittim yapacak bısey yok dıyor yarın beta testi yaptırırsın ona göre konusuruz dıyor
hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar kadın odpuma git dıyorlar fakat bugun gittim yapacak bısey yok dıyor yarın beta testi yaptırırsın ona göre konusuruz dıyor
Zaten kadın doğum doktoru olmadan müdahale edemezler ama ultrasonla bakıyolar ve kan değerlerinizi tansiyonunuzu vs kontrol ediyolar. Sizin ordakiler başlarından savmış belli ki
Doktora gitmen gerek belki kimyasal belki düşük belki yerlesme bunun içinde en iyisini doktor bilir ilacı vs si var düşük bile olsa tedavini yaparlar ihmale gelmez