ACİLLL OVÜLASYON VE HAMİLELİK TESTİ

kumrukuss

Üye
Kayıtlı Üye
10 Eylül 2022
27
20
8
24
Kızlar acayip heyecanlıyım adetim 2 gün gecikti az önce test yaptım üstteki hamilelik alttaki ovülasyon testi 1 buçuk yıldır deniyoruz biz eşimle çift çizgiyi gördüm ama gözlerim inanmak mı istemiyor anlamadım 😂 bu şekilde olupta sonrasında hamile çıkmayan vs oldu mu elim ayağım titreyerek yazıyorum şuan ve yarın yeniyıl acayip bi hediye olur bu eşime 🤦‍♀️

Eklentiler

• IMG_5010.webp
    IMG_5010.webp
    49,3 KB · Görüntüleme: 368
Kızlar acayip heyecanlıyım adetim 2 gün gecikti az önce test yaptım üstteki hamilelik alttaki ovülasyon testi 1 buçuk yıldır deniyoruz biz eşimle çift çizgiyi gördüm ama gözlerim inanmak mı istemiyor anlamadım 😂 bu şekilde olupta sonrasında hamile çıkmayan vs oldu mu elim ayağım titreyerek yazıyorum şuan ve yarın yeniyıl acayip bi hediye olur bu eşime 🤦‍♀️
Erken yumurtlamış olabilirsiniz. 2 gün gecikmeye bayağı koyu çıkmış çünkü. Ben de inanamadım deyince silik falan sandım. 🤣 Bir tane daha test yapın olmadı 2.yi de pozitif görünce daha çok inanırsınız. Hayırlı olsun bu arada.

Erken yumurtlamış olabilirsiniz. 2 gün gecikmeye bayağı koyu çıkmış çünkü. Ben de inanamadım deyince silik falan sandım. 🤣 Bir tane daha test yapın olmadı 2.yi de pozitif görünce daha çok inanırsınız. Hayırlı olsun bu arada.
Bi şey dicem az önce bi test daha yaptım ama idrarım su gibiydi yani koyu va değildi çok özür dilerim, onda 2. Çizgiyi görmedim sabahı sabah edicem kesin bu ne demek peki böyle bi şey olabilir mi acaba 😂

Bi şey dicem az önce bi test daha yaptım ama idrarım su gibiydi yani koyu va değildi çok özür dilerim, onda 2. Çizgiyi görmedim sabahı sabah edicem kesin bu ne demek peki böyle bi şey olabilir mi acaba 😂
Testin hatalı çıktığı, hatta hcg yerine yanlışlıkla lh testi konulduğu da olabiliyor. Ama hcg testinde bu kadar koyu çıkıp hatalı olduğuna rastlamadım. Belki şu an gebelik olmayıp da böyle çıktıysa lh testi ile karışma gibi bir yanlışlık olmuş olabilir. Idrar su gibi bile olsa gebelik varsa normalde böyle koyu çıkan bir test en fazla silik çıkar ama negatif çıkmaz. Bence de siz yarın güvenilir bir marka ile tekrar edin testi ya da pazartesi kan verip rahatlayın.

Testlwrinz net pozitif cikmis, ikinci testinizde negatif cikmasi biraz düşündürdü, sabah ilk idrarinizla tekrarlayin insallah hamilesnzdr

İkinci testinde resmini ekler misiniz bence çıkmadıyda o test hatalıdır çünkü ovulasyon da gebeliği destekliyor bu durumda hayırlı sağlıklı olsun

Testlwrinz net pozitif cikmis, ikinci testinizde negatif cikmasi biraz düşündürdü, sabah ilk idrarinizla tekrarlayin insallah hamilesnzdr
Sabah tekrar ilk idrarla deneyeceğim yedek var ama acele etmek istemiyorum gerildim birde kasıklarım regl olacak gibi ağrıyor göğüslerim de aynı şekilde stresten migrenim tuttu korkudan ilaçta içemiyorum uyku da tutmuyor Allah gerçekten isteyen herkese nasip etsin çok teşekkür ederim 🙏

İkinci testinde resmini ekler misiniz bence çıkmadıyda o test hatalıdır çünkü ovulasyon da gebeliği destekliyor bu durumda hayırlı sağlıklı.

bu testleri yaptım sonrasında 2. Ti çöpe attığım için silik çizgi varmı yok mu emin değilim uyuyamadım da zaten kör olucam gözle görülür silik çizgi var sanırım ama biraz uyuyup kalktığımda ilk idrarla tekrar bi test yapıp sonrasında kan testi için özele giderim yüksek ihtimalle kasıklarım ve göğüs ağrım da var kasıklarıma sadece ara ara kramp tarzı bir şey giriyor regl olacakmışım gibi ağrım var ve akıntım da var ilk yaptığım test anında net çift çizgi belirdi sonrası öyle olunca ben hem şaşırdım hemde tuhaflaştı lh ile desteklemiş oldum dediğiniz gibi ama işte böyle silik yada hiç olmayınca kafa bulanıklaşıyor çok teşekkür ederim bu arada 🙏🤦‍♀️

Eklentiler

• IMG_5020.webp
    IMG_5020.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 325
  • IMG_5015.webp
    IMG_5015.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 226
bu testleri yaptım sonrasında 2. Ti çöpe attığım için silik çizgi varmı yok mu emin değilim uyuyamadım da zaten kör olucam gözle görülür silik çizgi var sanırım ama biraz uyuyup kalktığımda ilk idrarla tekrar bi test yapıp sonrasında kan testi için özele giderim yüksek ihtimalle kasıklarım ve göğüs ağrım da var kasıklarıma sadece ara ara kramp tarzı bir şey giriyor regl olacakmışım gibi ağrım var ve akıntım da var ilk yaptığım test anında net çift çizgi belirdi sonrası öyle olunca ben hem şaşırdım hemde tuhaflaştı lh ile desteklemiş oldum dediğiniz gibi ama işte böyle silik yada hiç olmayınca kafa bulanıklaşıyor çok teşekkür ederim bu arada 🙏🤦‍♀️
Var bebiş kesinlikle bugün kan verin mutlaka

Eklentiler

• 53D6928D-E267-41B3-9699-41823C27FD03.webp
    53D6928D-E267-41B3-9699-41823C27FD03.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 200
  • 6A70989D-A805-46D9-9C56-D4FFA5372C7D.webp
    6A70989D-A805-46D9-9C56-D4FFA5372C7D.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 189
Hcg 128 😊 artık daha sorgulamıyorum 😂🫶🏻
Maşallah Canim çok tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini😍🤲🏻💕 bana da bakarmisiniz adetime 4-5 gün var ama baya hamilelik belirtilerim vardi daha önce böyle olmamıştım sizce hamile miyim? Artik deliricem🥺🥺🥺 ikisi bir yerde olan dün etmiştim, tek olanı da bu gün 🥺 inşallah oradadır ya
IMG_5057.jpeg
IMG_5073.jpeg

Back
X