ACİLLL OVÜLASYON VE HAMİLELİK TESTİ

Adetiniz kaç gün geçmişti ve bu çizgiler kaç dk da çok yoruldum acaba
Adetim 2 gün gecikti bizde 1 buçuk yıldır deniyoruz inanın sadece tek ilişkide oldu hiç beklemiyorduk yani bende şok oldum bu kafanızın rahat olması ve düşünmemeniz lazım dedikleri şey doğru sanırım

Maşallah Canim çok tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah bebeğini😍🤲🏻💕 bana da bakarmisiniz adetime 4-5 gün var ama baya hamilelik belirtilerim vardi daha önce böyle olmamıştım sizce hamile miyim? Artik deliricem🥺🥺🥺 ikisi bir yerde olan dün etmiştim, tek olanı da bu gün 🥺 inşallah oradadır ya Eki Görüntüle 3361527 Eki Görüntüle 3361526
Canım benimki gibi testlerin bariz pozitif bugün bence bi kan testi yaptırıp rahatla sağlıkla gelsin inşallah ❤️😊

Eklentiler

• IMG_5143.webp
    IMG_5143.webp
    41 KB · Görüntüleme: 70
Kızlar acayip heyecanlıyım adetim 2 gün gecikti az önce test yaptım üstteki hamilelik alttaki ovülasyon testi 1 buçuk yıldır deniyoruz biz eşimle çift çizgiyi gördüm ama gözlerim inanmak mı istemiyor anlamadım 😂 bu şekilde olupta sonrasında hamile çıkmayan vs oldu mu elim ayağım titreyerek yazıyorum şuan ve yarın yeniyıl acayip bi hediye olur bu eşime 🤦‍♀️
Kan verin bi isterseniz

Kızlar acayip heyecanlıyım adetim 2 gün gecikti az önce test yaptım üstteki hamilelik alttaki ovülasyon testi 1 buçuk yıldır deniyoruz biz eşimle çift çizgiyi gördüm ama gözlerim inanmak mı istemiyor anlamadım 😂 bu şekilde olupta sonrasında hamile çıkmayan vs oldu mu elim ayağım titreyerek yazıyorum şuan ve yarın yeniyıl acayip bi hediye olur bu eşime 🤦‍♀️
Bisey sorabilir miyim ?

İyi akşamlar.adetimin 26. Günü bugün yani biteli 20 gün oldu 7 8 gün önce çift çizgi görmüştüm. Fakat pkos olduğum için ovulasyon testi yapmaya devam ediyordum. Dünden beri gelen kırmızı siyah ve kahverengi lekelerim var fakat adet için erken bir tarih geldi bana. Ovulasyon yaptım ve bu şekilde çıktı. Yani şuan adet olsam ovulasyon çift çıkmazdı diye düşündüm. Gebelik olabilir mi acaba bu durum. Bunu neye yorabilirim başka yardımcı olabilir misiniz
Eki Görüntüle 3373725

Back
X