acilll yardım başına gelen var mi :(

burcuburak1907

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Mart 2016
360
115
103
35
Evde 2 tane test yaptim pozitif çıktı hastaneye gittim kan tahlili yaptirdim degerim 2.8 çıktı yani negatif böyle bişey başına gelen var mi :(

21 şubatta adet oldum
Şimdi sizin gerçekten gebe olduğunuzu düşünelim.
Bu durum da Sat'ınıza göre 3 hafta 4 günlük gebesiniz.
Adet gecikmeden evde yapılan idrar testlerine asla güvenmeyin ve geç döllenmeyi göz önünde bulundurarak adetiniz gecikmeden de kan testi yaptırmayın.
Geç döllenme olduysa ki bu da 10 Mart'a tekabül eder bu durum yapacağınız tüm testler sizi sadece yanıltır ve strese sokar.
Tavsiyem adetinizin gecikmesini beklemenizdir.
Yada kan testini ilk testten 72 saat sonra tekrar yaptırmanızdır.

Şimdi sizin gerçekten gebe olduğunuzu düşünelim.
Bu durum da Sat'ınıza göre 3 hafta 4 günlük gebesiniz.
Adet gecikmeden evde yapılan idrar testlerine asla güvenmeyin ve geç döllenmeyi göz önünde bulundurarak adetiniz gecikmeden de kan testi yaptırmayın.
Geç döllenme olduysa ki bu da 10 Mart'a tekabül eder bu durum yapacağınız tüm testler sizi sadece yanıltır ve strese sokar.
Tavsiyem adetinizin gecikmesini beklemenizdir.
Yada kan testini ilk testten 72 saat sonra tekrar yaptırmanızdır.
cok teşekkür ederim ilginiz ve verdiğiniz bilgiler icin cokta umudumu kesmek istemiyorum zaten çoğu kisinin 0.2 falan çıkarken benim 2.5 cok dusuk degil gibime geldi sanredip gorucem artik

cok teşekkür ederim ilginiz ve verdiğiniz bilgiler icin cokta umudumu kesmek istemiyorum zaten çoğu kisinin 0.2 falan çıkarken benim 2.5 cok dusuk degil gibime geldi sanredip gorucem artik
Evet kardeşim sabr etmek vede tevekkül etmek gerek.
Allah teâlâ hayırlı kapılar açsın inşaAllah.
Senin için güzel olan hayr olan neyse öyle olsun takma kafana sen sağlıklı ol mutlu ol gerisi gelir zaten ;)

Aminn insallahhh en büyük duam o zaten hakkimizda Hayırli olan neyse rabbim onu nasip etsin hepimiz için
Allah teâlâ hiçbir anneyi evaldının acısıyla sınamasın ben o acıyı çektim inan çok zor.
Geç olsun ama zor olmasın imkansız olmasın.
Allah sağlıklı ömürler versin 18 yaşın da bir kızım var.
Bir tanesi de karnım da Rabbim izin verirse sağlıkla kucağıma almayı çok istiyorum şayet nasipte yiyecek rızkı yoksa yapacak bişey yok.
Veren de Rabbim alan da.
Evlatlar bizim değil Allah teâlânın bizlere emanetidir.
Rabbim sana da bir emanet bahşetsin kardeşim.

Allah teâlâ hiçbir anneyi evaldının acısıyla sınamasın ben o acıyı çektim inan çok zor.
Geç olsun ama zor olmasın imkansız olmasın.
Allah sağlıklı ömürler versin 18 yaşın da bir kızım var.
Bir tanesi de karnım da Rabbim izin verirse sağlıkla kucağıma almayı çok istiyorum şayet nasipte yiyecek rızkı yoksa yapacak bişey yok.
Veren de Rabbim alan da.
Evlatlar bizim değil Allah teâlânın bizlere emanetidir.
Rabbim sana da bir emanet bahşetsin kardeşim.
verende alanda Allah her ser de bir hayir vardir rabbim sabir versin insallah sağlıkla sihatle uzun bir ömürle kucaginiza almayi nasip etsin

Deger 5in altindaysa anlamsiz canim gebelik yok demistir drunds sanirim

Back
X