Bebek Beslenmesi Acilll yardım bebeğim yan dönüyor

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Gizi06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2016
19
3
1
35
Kızlar merhaba, bebeğim 4.ay aşısından sonra huy değiştirdi sürekli ağlıyor o gülen sakin neşeli bebek gitti Birde yan dönmeyi öğrendi uyurken yan dönüyor sonra
Yüz üstü dönmek isterken çığlık çığlıa uyanıyor yüz üstü yapıyorum başını dikiyor uyumuyor geceleri deliksiz uyuyam çocuk uyanıp 2-3 saat uyutma çabamla anca
Uyuyor oda bende perişaN haLdeyiz geçermi bu?? Sizinde başınıza geldimiiii

Buda bir dönem mutlaka gececek canım benim iki cocugum buyuk on ve dort yasinda ucuncu kızim daha bir aylık bakalım ben neler gorecegim bizimkide ayakta dikilmek istiyor asla sırt üstü yatmıyor dort aylık bebegin yan dönüyor olması gelişim açısından guzel bisey bence aşıdan sonra mutlaka bir süre huy degistirme huysuzluk oluyor diye hatırliyorum sabret canim saglikli buyusun insallah

Buda bir dönem mutlaka gececek canım benim iki cocugum buyuk on ve dort yasinda ucuncu kızim daha bir aylık bakalım ben neler gorecegim bizimkide ayakta dikilmek istiyor asla sırt üstü yatmıyor dort aylık bebegin yan dönüyor olması gelişim açısından guzel bisey bence aşıdan sonra mutlaka bir süre huy degistirme huysuzluk oluyor diye hatırliyorum sabret canim saglikli buyusun insallah

Benimde kizim uc bucuk aylik donmeye calisiyo surekli ama asmizi yapmadik henüz . Korkmaya basladim bizde de olmaz insallah :110:

Kızlar merhaba, bebeğim 4.ay aşısından sonra huy değiştirdi sürekli ağlıyor o gülen sakin neşeli bebek gitti Birde yan dönmeyi öğrendi uyurken yan dönüyor sonra
Yüz üstü dönmek isterken çığlık çığlıa uyanıyor yüz üstü yapıyorum başını dikiyor uyumuyor geceleri deliksiz uyuyam çocuk uyanıp 2-3 saat uyutma çabamla anca
Uyuyor oda bende perişaN haLdeyiz geçermi bu?? Sizinde başınıza geldimiiii
Kaç gün geçti canım aşının üstünden?

Sanki benim ve bebişimin yaşadıklarını yazmışsın. Aynı durumu bizde yaşadık. Bunun aşıyla alakası in olmadığını düşünüyorum bazı bebeklerde böyle huy değişikliği olabiliyor. Arkasına yaptık önünde de yüzün kapatmayacak yaptık koymayı dene . Birde odanın ısisina dikkat et. bebek sicaktan uyuyamadığ için dönüyor olabilir .aynısı yaşadığım içici bir tiyo:KK46:

Sanki benim ve bebişimin yaşadıklarını yazmışsın. Aynı durumu bizde yaşadık. Bunun aşıyla alakası in olmadığını düşünüyorum bazı bebeklerde böyle huy değişikliği olabiliyor. Arkasına yastık önünde de yüzün kapatmayacak yastık koymayı dene . Birde odanın ısisina dikkat et. bebek sicaktan uyuyamadığ için dönüyor olabilir .aynısı yaşadığım içici bir tiyo:KK46:

Back
X