Doğuma Hazırlık Acilll yardım kiızlar bebeğimin odasına surgülü mü kapaklı gardrop mu ?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

dilfeza

Guru
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2010
3.402
2.249
333
Arkadaslar lütfen fikir verin bebek odası yapıyoruz yatağı büyüyen yatak ben gardrbunuda biraz büyük yaptırıcam yerden tasarruf armek icin hemde 5-6 sene sonra genc odası gını olsun diye surgulu istiyorum sizin fikirleriniz neler ? Birde anadolu yakasindakiler hem modokoya hem fetih mobilya çarşisina baktım ikisinde de fiyatlar modeller filan aynısı nereye yaptırsam tecrübesi olanlar yardım ??? Bu iki yerde güvenilir bildiginiz mağaza adı yazarsanız cOook sevinirim

Arkadaslar lütfen fikir verin bebek odası yapıyoruz yatağı büyüyen yatak ben gardrbunuda biraz büyük yaptırıcam yerden tasarruf armek icin hemde 5-6 sene sonra genc odası gını olsun diye surgulu istiyorum sizin fikirleriniz neler ? Birde anadolu yakasindakiler hem modokoya hem fetih mobilya çarşisina baktım ikisinde de fiyatlar modeller filan aynısı nereye yaptırsam tecrübesi olanlar yardım ??? Bu iki yerde güvenilir bildiginiz mağaza adı yazarsanız cOook sevinirim

sürgülü yaptır bence yerden tasarruf etmiş olursun.:34:

bebeğim yok ama çocuk ayaklanınca o kapaklarla oynamaya başlayıp devamlı elimi sıkıştırmazmı??:5:

bizim yatak odamızda var cocukla uygun degıl cok cabuk raydan cıkıyor cocuk ıcınde tehlıkelı raydan cıkıp üstüne düşebılır oynuyorlar cok kapaklarla kesınlıkle tavsıye etmeem normal kapak al hatta cocouk ayaklandımı o kapaklara cocuk kılıdı alıp kılıtlemek zorunda kalıcaksın süreklı dagıtmasın dıye yada ıplerle kurdelelerle baglıcaksın:52:

benım cocuk odam çilek mobılya memnunum cocuk ııcn tehlıkelı sıvrı yerı yok çizilmıyor ayrıca

Arkadaslar cevaplar icin çok teşekkür ederim bende tehlike acısından tereddutluyum fakat Surgulu kapak olursa stoplu olacak kendi frenle kapanacak pazar gunu son kararı vericim bakalım modokodan yaptırılan büyük ihtimal.

Kendi gardrobum surgulu. Cok sik duruyor.

Amaaaa. Suan tamirciyi ekliyorum. İkinci kez oluyor kapanmiyor iki bolumu. Raydan cikti sanirim. Sinir.

Bebek odami kapakli yaptirdim rahatim.

Benim gardrobum da surgulu cok memnunum 3 yildir. Bebek odasinda Surgulude karar kıldım ins bı sorun yasamam tehlike olarak kapaklarda da tehlike olduğunu daha cocuk icin evlerde bir sürü tehlike var garseop icin odama uygun olanı yaptırmak istedim böylesi çok daha iyi olacak ins önünde rahat hareket edebileceğiz cocukta bende

benim de kendi dolabım sürgülü ve çok memnunum. bebeğim için de sürgülü yaptırdım. bence kaliteli malzemelerle yapılırsa ve stop sistemi de varsa sorun olmaz..

İns oyle olur canim ya baya kaliteli gibi mdf den yaptırdık sağlam olacak ins bende kendiminkinden çok memnunum oda oyle olur ins senin bebeğin ki ne kadar oldu yaptirali rahat mı ? Hiç sorun yasadın mı

Back
X