Buzdolapları ve Derin Dondurucular Acilll yardım kızlarrrrrrrrrrr....!!!!!!!

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
118
Merhaba kızlar cok acil yardıma ihtiyacım var nolur yazmadan geçmeyin zira fazla zamanım yok.. Nısanlımla bugün beyaz esya baktık.. Simdilik Buzdolabı+Çamasır makınesı ve bulasık makınesı alıcaz.. Bosch Arçelik ve Vestel'e baktık.. Hem fiyat hemde özellik olarak Vestel hosumuza gitti ama kararsızım sizce hangi marka alayım ? Bosch özellıksız makınaları ve buzdolabıyla cok pahalı degmez. Arçelik normal ama vestel hepsının motoruna 10 yıl garanti veriyo hemde özellikleride hepsınden yüksek fiyat olarakta digerlerinden makul... deneyimliler yardım edin :44::44::44:

Son düzenleme:
bosh çok iyidir ama maddi durumunuzu aşıyorsa vestel alın ...vestel dayanıklı daha önce kullandığım bir marka canım ...

bosh çok iyidir ama maddi durumunuzu aşıyorsa vestel alın ...vestel dayanıklı daha önce kullandığım bir marka canım ...

CAnım benım cok tesekkur ederım yazdıgın ıcın.. Bosch aslında fıyat olarak en uygunu ama ne model ne özellik bakımından cok kötu buldum.. dogru düzgün modeli bile yok. emin ol özelliksin basıt bı makıneye cok fazla fiyat söyledıler degmez.. Vestelin 10 yıl motoruna garantı vermesı hosuma gıttı galıba vestel alıcaz....

siyah beyaz eşya kullananlar varmııı ????????? Yorumlarınızı alabilirmiyim cok acil............!!!

beyaz eşyaların en sağlam yeri motorlarıdır. o yüzden 10 yıl motor garantisi zırvasına inanma :)
arçeliğin ve vestelin bir tane eşyasından bile memnun kalmadım. bende beyz eşyalarımın hepsini boschtan aldım. dediğiniz jadar fiyat farkı da yok aslında bende çok araştırma yaptım bosch al bence bütcene göre düzenle ama. bulaşık mak 4 prog çamaşır 7 kg 1000 devir tarzında standart ürünler alırsan fiyatlar hep aynı .

Valla canım Vestelden bende hiç memnun değilim almadım. Bosch da da siyah camlı model yok açıkçası beğenmedim ordada. Arçelik aldık hayırlısı bakalım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…