Acilll yardım

Keleebek2

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2018
15
1
36
28
Merhaba size garip gelecek biliyorum .
yadırgayacaksınız .
ben 2 aylık nişanlıyım .
nişanlımla cinsel birlikteligim vardı .
ve ayrılık yaşadık .
bende ayrılıgımızda bir gaflete düştüm .
temmzuun 14 ünde ilişki yaşadım başkasıyla 15 inde ella aldım kanamam 10 gün sonra geldi .
yani 24 temmuzda kanamam oldu .
acaba tek gecelik ilşkimden kalmıs olabilirmiyim .
ve ayın 15 inde nişanlımlada barısmıstık peşime düştügünden beni aldatmısdı .
bende içimi soguttum ki affetmemek için ama affettim .
kendi yanlısım pisligim yüzünden . kanamam yogun oldu ella dan sonra suan 9 haftalık hamileyim aarada kaldım aldırmak istiyorum .
ama bir yandan istemiyorumd a tek gecelik ilişkimdense aldırmak zorundayım .
aama nişanlımdansa dogurmak istiyorum .
allah beni affeder mi bilmiyorum çok zor durumdayım

Arkadaşım az önce yazdığın topiğe de yazdım.tek gecelik ilişkinden olabilir,daha kimden olduğu belli değil.belki nişanlımdandır diye doğurupta çoçuğunun hayatını yakma.velev ki nişanlından çıkmadı ve doğurdun ne yapacaksın o vakit??

zaten riske atamam .
kimseyi göz göre göre kandıramam .
Eğer doğurmak istiyorsan herşeyi göze almalısın.tek gecelik ilişkindense adam kabul edecek mi?babasız çocuk büyütülmez ablacım.olmaz yani çok zor.ona iyi bi hayat verebilecek misin, gözünden sakınacak mısın bunlar önemli.ben kendime sonuna kadar güveniyorum diyorsan buyur doğur.amma velakin pişman olacaksan,doğurupta bakmayıp yurtlara atacaksan,çocuğu perişan edeceksen,başında babası olmayacaksa doğurupta hayatını yakma yavrucağı.yazık günah.çocuk büyütmek o kadar kolay değil çünkü.öyle çeker giderim tek başıma doğurup büyütürüm diyebileceğin birşey değil maalesef

Ben mi yanlis hesapliyorum ama 9 haftalik hamileysen gebeligin Agustos ayinda olusmus olmasi gerekmiyormu. Eylul 1 gibi 5 hafta olmussun iste.
Eger Temmuz 14 deki iliskinden gebe kalmis olsaydin, temmuz sonu yaklasik temmuz 28 gibi (sen 25 demissin ama duz hesap olsun) 4 haftalik, yaklasik agustos 28 gibi 8 haftalik, Eylul'de yani su zamanlarda 12-13 haftalik gebe olmus olman gerekiyordu.
Yaniltmak istemem, yanlis mi hesapladim emin de olamadim ama 9 haftalik gebeysen gebelik agustosta olusmus olmasi gerekiyor, temmuz da degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…