Acilll yardımcı olur musunuz

merveyilmazzz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2020
36
8
1
33
Adetimin 14.günü ilişkiye girdim ertesi gün hapı kullandım. Sonrasında beklenen adet tarihimden 2 gün önce adet oldum ve normale 7 gün sürer 4 gün sürdü. Diğer ayı bekledim bu sefer normal adetimden 5 gün önce oldum ve yine 4 gün sürdü. 2 Aydır karnımda geçmeyen bir şişlik ve ağrı var mide bulantım da başladı. Göğüslerimin ucu da kararmaya başladı sanki. Doktora gittim bugün. Ultrasonla baktı hiçbir şey göremedi. Sizce gebelik olabilir mi ? 8 Mart da iliskiye girdim. Ultrasonda görünmeme olasılığı var mı ?

Hamilelik olsa söylerdi doktorun hatta ihtimal oldugunda bile belirtir doktor rahim kalınlaşmış olabilir der gün verir yine gelmeni ister o gün ama sana yok dediyse yoktur ki son ilişki tarihin 8 mart ise şimdi baya bebek oluşmuş olurdu görünmemesi imkansız yani yok dediyse doktor yoktur

Hamilelik olsa söylerdi doktorun hatta ihtimal oldugunda bile belirtir doktor rahim kalınlaşmış olabilir der gün verir yine gelmeni ister o gün ama sana yok dediyse yoktur ki son ilişki tarihin 8 mart ise şimdi baya bebek oluşmuş olurdu görünmemesi imkansız yani yok dediyse doktor yoktur
Ama normalden baktı karından baktı yani ordan da gözükür müydü ? Bir de geç döllenme diye bir şey var o olmuş olabilir mi ?

Kaç yaşındasın merak ettim. Artık bu devirde çocuklara sorsan bilir. Hani hiç mi bilgin yok. 2 aydır adet görüyorsun. Doktor usg den bakmış hamile değilsin demiş. Hani daha nasıl seni ikna edebilirler hamile olmadığını bilemedim. Stres yaptığın için adetin geç yada erken gelmiş olabilir. Günü de stresten azalabilir.

Ama normalden baktı karından baktı yani ordan da gözükür müydü ? Bir de geç döllenme diye bir şey var o olmuş olabilir mi ?
Eger yakın zamanda ilişki olduysa onu bilemeyiz ama karından bakılması falan fark etmez cihaz rahim kalınlıgını ölçüyor yani önceki ilişkiden olsa belli olurdu illaki doktorun söylerdi yani bu ayı degerlendirmeye odaklan bence ovulasyon testi ile yumurtlamanı takip edebilirsin

Hamile değili hamile değilim diye tekrar et sende inanıcaksın bak adet olmuşsun ultrasonda bakılmış daha ne olsun

Peki karından bakılanda da gözükür müydü ? İnternette en erken 6. Haftada bekli olur yazıyor...

Kaç yaşındasın merak ettim. Artık bu devirde çocuklara sorsan bilir. Hani hiç mi bilgin yok. 2 aydır adet görüyorsun. Doktor usg den bakmış hamile değilsin demiş. Hani daha nasıl seni ikna edebilirler hamile olmadığını bilemedim. Stres yaptığın için adetin geç yada erken gelmiş olabilir. Günü de stresten azalabilir.
Benim canımı sıkan gün azalması da değil karnımdaki şişliğin batmanım bir türlü geçmemesi... doktor karından baktı ultrasonla ve internette 6. Haftada gözükür diyor gözükmemiş olabilir mi ?

Back
X