- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.074
- 133
- 30
- Konu Sahibi merveyilmazzz
İçtiğiniz ertesi gün hapının yan etkileri adet düzensizlikleri gebelik yoktur olsa mutlaka gözükürdü
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karından ultrasonla bakılsa da gözükür müydü. 8 Mart da ilişki yaşadım geç döllenme felan olduysa da gözükür müydü peki ?İçtiğiniz ertesi gün hapının yan etkileri adet düzensizlikleri gebelik yoktur olsa mutlaka gözükürdü
Gözükürdü kan testi yaptirsaydiniz keşke içini rahat ederdiKarından ultrasonla bakılsa da gözükür müydü. 8 Mart da ilişki yaşadım geç döllenme felan olduysa da gözükür müydü peki ?
Yaptırdım ama yarını beklemek çok zorGözükürdü kan testi yaptirsaydiniz keşke içini rahat ederdi
Etmez. Doktorun da yok demis zaten2 ay boyunca da devam etmez yerleşme kanaması değil mi ?
Ya canım bak en erken kese 5 hafta civarı görünür fakat senin eger hamile olma ihtimalin olsaydı illa keseye göre yok demezdi doktor sana derdi ki rahim kalınlaşmış hamile olabilirsin derdi çünkü kese yerleşmeden önce rahim kendini hazırlar kalınlaşır yani keseyi görüp görmemekle alakalı degil kese yokken bile rahmin durumu Bi ihtimal olup olmadığını belli ediyor bunun kesenin görünmesiyle hiç alakası yok rica ediyorum biraz derinlemesine araştır konuyla ilgili hiç bilgin yokken ne kadar saglıklı Bi hamilelik süresi yaşayabilirsin o zaman da kafanda hep sorular olucak stres yaşamana neden olacak araştır herşeyi ögren sonra yapman gerekeni zaten bilirsin bide birşeye aşırı takan biri oldugun çok belli burada yazılan onca şeye ragmen sen tek bir cümleye kafayı takmış karından kese görünmedi diyorsun kese rahme yerleşmeden vücut rahimi hazırlamak için Bi hormon üretiyor Yumurta döllendigi anda ve o hormon sayesinde rahim kalınlaşıyor kesenin yerleşecegi bir yatak haline geliyor adeta yani öyle bişey olsa rahmin durumundan bile anlaşılabilir doktor sana söyler 2 hafta sonra gel bakalım der olabilir belki der direk yok demez anlatabildim miPeki karından bakılanda da gözükür müydü ? İnternette en erken 6. Haftada bekli olur yazıyor...
2 aydır oluyorum ama günü azaldı. Yerleşme kanaması olabilir mi sizce ? Bilgisizim bu konuda kusura bakmayın
Merhaba canım, Ultrasonografik incelemede rahim içinde gebelik kesesi 4 haftadan itibaren izlenir. Eğer rahim içinde gebelik kesesi yoksa fakat gebelik şikayetin varsa kanda gebelik testi yaptırtıp dış gebelik olmadığından emin olmanı tavsiye ederim.Adetimin 14.günü ilişkiye girdim ertesi gün hapı kullandım. Sonrasında beklenen adet tarihimden 2 gün önce adet oldum ve normale 7 gün sürer 4 gün sürdü. Diğer ayı bekledim bu sefer normal adetimden 5 gün önce oldum ve yine 4 gün sürdü. 2 Aydır karnımda geçmeyen bir şişlik ve ağrı var mide bulantım da başladı. Göğüslerimin ucu da kararmaya başladı sanki. Doktora gittim bugün. Ultrasonla baktı hiçbir şey göremedi. Sizce gebelik olabilir mi ? 8 Mart da iliskiye girdim. Ultrasonda görünmeme olasılığı var mı ?
Merhaba hcg 0.2 çıktı dış gebelik ya da normal gebelik olabilir mi ?Merhaba canım, Ultrasonografik incelemede rahim içinde gebelik kesesi 4 haftadan itibaren izlenir. Eğer rahim içinde gebelik kesesi yoksa fakat gebelik şikayetin varsa kanda gebelik testi yaptırtıp dış gebelik olmadığından emin olmanı tavsiye ederim.
Olmaz dış gebelik yada kimyasal da da bhcg yükselir 0.2 çıkmaz gebe falan değilsinMerhaba hcg 0.2 çıktı dış gebelik ya da normal gebelik olabilir mi ?
Merhaba hcg 0.2 çıktı dış gebelik ya da normal gebelik olabilir mi ?