Acilll Yardimmm

LazSu

olRizeliSevGüzeli:)
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
209
1
96
40
Siirt
Merhaba arkadaşlar
Ben 27 mayis son adetim ama haziranin 14 de ve 15 de bebek icin calisma yaptik ve hamile olduğumu öğrendim benim hesaplamama göre 7-8 haftalik gebeyim ama bunu şimdiye kadar gittiğim hiç bir dr şu kadarlik gebesin diyemedi bugün beylikdüzü medilife burcu hnm gittim bana kalp seslerinin olmadiğini gelismedigini ve bu yüzden cuma gününe kürtaj olmam gerekebileceğini söyledi. Bu arada 2 kesem var 1 tanede bebek yumurtasi ne demekse ondan var kese gayet düzgunmüş 2. Kese de düzgün ama bebek yok dedi şimdi ben daha kaç haftalik olduğunu söyleyemeyen dr güvenip tekrar gideyim mi? Ya da geç döllenme ve ikiz gebeliklerdeki geç gelişim olabilir diye moralimi bozmayayim mi? Bu konu da yardimci olursaniz gerç.ekten çok sevinirim..

merhaba aynı sey banada oldu 8 haftalıkken hamıle oldugumu ogrendım annelık heyecanı sardı bırden ama ultrosana gıttıgımde bebegın gelısmemıs oldugunu soyledıler ınanmayıp baska doktora tekrar gıttım 1 hatfa sonra tekrar bakalım eger durum hala aynıysa kurtajla alıcaz dedıler ertesı gunu özel hastaneye gıttım altan ultrosanla baktı ve ve bos gebelık oldugunu soyledı yanı bebek hıc oluşmamış beklemenın bı anlamı olmadıgını soyledı ama ıcımın rahat etmesı ıcın beklememı soyledı 1 hafta ıcınde kanaman olursa hemen gel dedı vede oldu kanamam düşük oluyomuş (bebek yoksa nasıl duşuk yapıyorum orasını hala anlamıs degılım)

Bende bebek görunuyor fasulye gibi ama hic birsey anlamadim hesapliyorum 8 hafta oluyor bide geç döllenme ihtimali var ikiz gebelikte de gelisim yavaş olabilirmis bi de devlet hastanesine gitmeyi düşünüyorum bakalim onlar ne diyecek

başka doktora git canım hemen
tek doktorla sakın kalma
inşallah iyi haberlerle dönersin

inşallah geç döllenme olmuştur bebegınızı sağlıklı bi sekilde alırsınız kucagınıza .iyi haberlerinizi beklıyoruz .

benimde başıma geldi 6 haftalıkken boş kese dedi doktor kürtaj dedi benim şansıma bayram tatiline girdi 1 hafta sonraya kaldı kürtaj.Kürtaj olamaya gittim 1 hafta sonra bebekte vardı kalp atışıda hemen kürtaj olma bence bekle bebeğimi sorarsan 2 hafta daha yaşadı sonra kalbi durdu ama boş kese dediler bebeğim geç gelişti bence bekle

ya canım bence hiç sıkma canını.bana da oldu aynısı kese var içi boş dediler.kürtaj falan dedi.bende dr değiştirdim biraz bekledim ama doktora öyle gittim.snde bekle ikiz gebeliklerde bebeğin bir tanesi geç gelişiyormuş.benim arkadaşımında var kiz bebekleri hamileyken aralarında 2-3 hafta varmış.kız olan geriden takip etmiş.bence doktorunu değiştir hem 1-2 hafta bekle bakalım.zaten bişey olsa kanaman falan olurdu sakın moralini bozma canım.inşallah sağ salim bebeklerini alırsın kucağına

Dün gittiğim dr da bebek varmış ama düşük yapıyorsun dedi. Aslında Cuma günü gittiğim dr anlasaydı serum verirdi. Dün akşam kürtaja da gerek kalmadan düşük yaptım. Hayırlısı için çok dua etmiştim. Bide gebe olduğumu bilmeden zaten lazer epilasyon falan yapmıştım riskli bir durumdu. Sağlıklı olsun diye çok dua ettim demek ki değilmiş. Hiç üzülmedim Hayırlısı buymuş demek ki :)artık bidaha 6-7 ay sonra düşünürüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…