Acilll yardımmmm

pamuukkkk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2013
42
0
6
İçel Mersin
Arkadaşlar ben 2gün önce ameliyat oldum. Burun deliklerim çok küçüktü deliklere bir müdahale olmamasına rağmen 3kat büyümüşler. Burun ucumda küçük bir patates gibi kocaman duruyorrrr

2 gün önce ameliyat oldun daha tamponların alınmadı değil mi ? nasıl farkettin bunu canım.. ayrıca burun deliklerine müdahale olmadıysa büyümesi imkansız.. Hiç sıkıntı yapma boşuna o burun aylar sonra çok farklı bi burun olacak..herkese her zaman diyoruz sabır çok önemli.. daha 2 güncük olmuş yahuu :)) bak benimde ameliyat sonrasında biri büyük biri küçüktü sonra düzeldi.. hiç üzme kendini. telaşlanmada.

Tamponlarım dün alındı sadece 1gün kaldı. Kapalı ameliyat oldum dikiş aldırma işlemi olmayacak sadece şuan alçı var burnumun üstünde. Deliklerim ve burun ucum kocamannnn

Şişliklerin daha çabuk inmesi için önereceğiniz bişey var mı?

Tamponlarım dün alındı sadece 1gün kaldı. Kapalı ameliyat oldum dikiş aldırma işlemi olmayacak sadece şuan alçı var burnumun üstünde. Deliklerim ve burun ucum kocamannnn

Hööööm 1 gün kaldığını ilk kez duydum genelde 3. gün çıkıyor tamponlar ama doktorununun bir bildiği vardır elbet. Tatlım burun ucun kocaman olabilir şiş o burun şuanda.. daha yeni ameliyat oldun bunlar çok doğal şeyler herkesin yaşadığı şeyler o yüzden takma kafaya.. kimisinin az şişliği oluyor kimisinin çok bu kişiden kişiye değişiyor yani.. Şişliklerin daha çabuk inmesi için bi çözüm var mı bilmiyorum ama yok sanırım varsa da yardımcı olacak arkadaşlar yazarlar.. sana ısrarla tek diyeceğim şey sabırla bekle.. hatta her ay burnunun fotoğrafını çek sonra yanyana koy ve kıyasla morelin düzelecektir ^_^

Tşkr ederim canım bana moral verdin. İnşallah dediğin gibi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…