- Emoji Skoru
- -4
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Busecikkk naz
-
Belirtilerim olduğu için endişe ediyorum1 ay once de ayni soruyu sormussunuz. Nesi acil?
Evet hamilesiniz. Besiz doguracaksiniz. Tek yumurta besizi. Anal iliski olunca cogul gebelik oluyor cunku. Hic sasmaz.
Biraz bilim dünyasını aydınlatır mısınız g*tünüzden nasıl hamile kalacağınızı?bi konuda yardım alacaktım ben nişanlımla anal ilişki yaşadım 22 saat sonra ertesi gün hapı kullandım ve iki hafta gecikmeden sonra adet oldum ilişkiden 19 gün sonra kanda gebelik testi yaptırdım ve 0,1 çıktı ama ihtimali var mıdir acaba sırt ağrısı yumurtalık ağrısı gögüs ağrısı gibi ağrılarım oluyo gebe kalma ihtimali var mıdir acaba yardımcı olursaniz çok sevinirim
Belirtilerim olduğu için endişe ediyorum
Ordan gebe kalınmaz onu bende biliyorum ama arkadan öne bi sızma olduysa endişesi var yargılamaniz için sormadım yardım almak için sormuştumBiraz bilim dünyasını aydınlatır mısınız g*tünüzden nasıl hamile kalacağınızı?
Tabi arada viyadük var hatta, dünya bu şekilde dünyaya gelmiş çocuklarla doludurOrdan gebe kalınmaz onu bende biliyorum ama arkadan öne bi sızma olduysa endişesi var yargılamaniz için sormadım yardım almak için sormuştum
Ordan gebe kalınmaz onu bende biliyorum ama arkadan öne bi sızma olduysa endişesi var yargılamaniz için sormadım yardım almakBiraz bilim dünyasını aydınlatır mısınız g*tünüzden nasıl hamile kalacağınızı?
Cehalet değil hataydı cehalet olsa bile cehaletten kurtulmak için soruyorum ama yargılıyorsunuz onun yerine yardımcı ola bilirsinizTabi arada viyadük var hatta, dünya bu şekilde dünyaya gelmiş çocuklarla doludur
Bir şey yapacaksanız önce şu cehaletinizden kurtulun sonra kalkışın o işe.
İlk ve sondu zaten ama bu belirtiler endişelendiriyoKorktuğunuz şeyi yapmayın lütfen. İlerde sağlık sorunu siz de olur .nisanliniza göre hava hoş Belliki